New Moon

Jag var och såg New moon inatt. FYFASEN VA BRA DEN VAR!!

HAde noll förväntingen egentligen, efterosm jag inte alls gillade Twilight när den kom ut. Men nu. Nu gillade jag Twilight - Jag?! Blev så mycket bättre när man såg den på bio, stämmningen, alla tjejer som skrek så fort de såg en manskropp (brukar i vanliga fall hata sånt, men nu gick det bra).


Och New Moon på det! FAB - FAB - FAB!! Jag grät titt som tätt - oväntat som tusan. Jag älskade den verkligen!!

Och jag älskar Jacob nu. Han är min favorit!:')
Efter att jag hade skjutsat hem Freddie så skulla jag själv hem till Alnö. Vid Ljusta märkte jag att jag körde för fort men brydde mig inte ritkigt eftersom jag bara ville hem. Tror ni inte att det stod en polisbuss i rondellen?? JO! Så nnu är jag utan körkort!! På min en-månad-med-körkorts-dag!!!! BLIR SÅ LESS!!!!!!

Okej, jag skojjade. Men jag blev sjukt nervös tills jag upptäckte att vägen till alnöbron var avspärrad?! Gjorde världens knäppaste parkering mitt i rondellen och gick fram till polisbussen och fråga vad jag skulle ta mig till? Jag vill ju hem! Då fick jag veta att jag fick så lov att köra bussgenvägen. Jaha tänkte jag och körde dit. Fick gå och fråga mig fram - igen - men tillslut kunde jag köra igenom. men inte helt utan besvär då det kom tre bilar från Alnö hållet. Polisen stoppade tydligen dem, men inte såg jag det? Det var så mörkt! Aja, tillslut kom jag upp på bror och då märkte jag hur mina knän skakade!! HAHA. Jag fick ju en hjärtattack av poliserna efterosm jag körde för fort och parkerade mitt i rondellen typ. HAHHA!Okej, ett helt osammanhängande inlägg men gaah, I loved NEW MOON!!!! Ska gå och se den igen, snarast!!!AMANDA

HAHAHAHAH, jag dööör!:'D


Rob P.Har suttit och tokglott på olika trailers för New Moon. Längtar så sjukt mycket! Jag visste faktiskt inte att jag kunde bli såhär "besatt". När Jag såg twilight blev jag väldigt besviken och såg den 13 gångr på 3 dagar för att försöka få den att bli bra. Anledningen till att jag tyckte att den var dålig kan ha varit för att jag precis läst alla böckerna och blivit depremerad.. men strunt i det! LÄNGTAR iallafall som sjutton till den 19:de!


Svininfluensan

Morrn!

Jag är dödssjuk, allvarligt talat. Jag har the swineflu. Jag har verkligen trott att jag ska dö ibland, så dåligt har jag mått. I förrgår kunde jag inte ta mig ur soffan - tvingade mig upp när jag behövde spy. Har inte ätit på tre dagar, tvingat i mig lite mat men så fort jag får något i magen känns det som om jag ska kräkas. Riktigt jobbigt.

Men - nu mår jag lite bättre iallafall. Har inte kräkts idag och kan ta mig ur sängen, dock inte helt utan problem.

Tänkte bara updatea er om varför jag inte skriver något.

Som tur är har jag iallafall världens bästa kitten som känner av att jag mår skit och är snäll och go och lugn hela dagarna. Ligger bara bredvid mig all the time och tröstar mig när jag tror jag ska dö.

Jaja, ska lägga mig en stund nu, se om jag kan sova en blund.


/Amanda

---------------------------------------


RSS 2.0
Test