.


dösnygga skor från acne



How Cool?! Alexa Chung i snyggaste skorna. Från svenska Acne såklart!





Btw har jag budat hem ett par gräsliga skor från tradera. Höga kilklackar med peeptoe, täckta utav silvriga paljetter. Blir partyskorna no 1 hädanefter. Kostnad; 16 svenska kronor. Mums.


/Amanda

Kate Bosworth


Kate B i snyggaste hårprydnaden. Ge mig!

/Amanda





parrrrrrrrtypix!

Här kommer en liten bildbomb från i fredags när jag var hos hos systrarna Sidén!






/Amanda

ägd


hahahahahahahaha......... lyssna när tjejen blir ägd när hon dumpar sin pojkvän! hahaha, är jag trött?

Dr



jag vill fortfarande ha ett par Dr Martens.

Tråkig tisdag och utvärdering av Harry Potter

Tisdag idag, men känns som söndag. Grått väder, ont i magen, ensam till tio ikväll.. Buhuu. Gick inte att installera Sims 2, har ingen bok, inget bra på tv, orkar inte sitta vid datorn. Lamt.

I söndags var jag iallafall på bio, Harry Potter och halvblodsprinsen. Det var rätt okej men jag störde mig grymt mycket på alla saker de hade hoppad över och gjort om totalt! Varför, liksom? De hade hoppat över att göra den stora actionscenen som finns med i boken och hittat på en helt ny istället. Någon som inte läst böckerna tyckte säkert att filmen var väldigt bra, men för mig var den - sådär..


Jag vill bara att det ska bli fredag så att jag kan få min lön! Då blir det shopping iallafall. Fast inte för mkt för jag behöver lite pengar i Stockholm också. Känns som man hellre handlar där än här i Sundsvall. Men lite saker måste jag köpa så fort som möjligt då det är från olika hemsidor. Man vet aldrig hur lång tid det tar att få hem grejerna och jag vill kunna ha möjlighet att ha med mig allt jag vill till Turkiet. Har iallafall gjort en köplista så att jag inte handlar jätte mycket av det jag verkligen inte behöver.


/Amanda

partyfredag och myslördag

Haha, åh! Vilken kväll, vilken kväll! Har inte haft så roligt på länge! Väldigt roligt att träffa mina gamla klasskamrater igen, har saknat dem så! Dock ramlade jag (tillsammans med Freddieboy) vid vängåvan när vi höll på med... nånting... så min hand är bajs nu. Uppåskarpad och svullen. Dessutom glömde Jesper sitt leg hemma så när vi väl, uppskrivna på listan och allt, skulle in på Oscars blev det ett nejnej.

Idag har jag varit redigt bakis, vilket inte varit okej, men jag har det super endå. Släktkalas som heter duga! Nu har jag ock Jesper laddat upp med morötter, 3 sorters dipper, chips, vindruvor, jordnötsringar, dricka m.m. och alla Harry Potter filmerna - för nu blir det maraton!

Skippade poolpartyt, är lite för bakis för att dricka igen.. höhö.  Bilder dyker upp, fett roliga!


Ciao!
/Amanda

J.D



GOD, hon var ju så snyyyyyggg!! vad fan hände?!

sommaren med Lykke Li

del 3

del 4

del 5

helgens planer är bokade!

Fullbokad helg och allt kommer bli dunder mysigt!

Fredag;  Ut med gamla klasskompisar och baby eller Harry Potter maraton = ladda inför söndag

Lördag;   Iväg till Bye och träffa släkten, mysa, bada, åka båt, kanske vattenskidor? På kvällen blir det möjligtvis poolparty eller HP maraton

Söndag;   Mys fram tills middagstid, möjligtvis pizza och sedan Harry Potter och halvblodsprinsen! (nörd)

Ni ser ju själva. MYS!


/Amanda

drake på vift




Har ni hört på maken?! våran drake blev stulen i natt! vem i helskotta stjäl en drake som tar cirka en timme att bryta loss? jävla idioter. i förmiddags hittades draken i selångersån, som tur var. men stackars lilla älsklingen, hade fått skador på kroppen :-(

topshop shoes


Vissa kanske skulle kalla dessa skor för gräsliga, men jag älskar dem. Speciellt de leoprintade. De är från Topshop och kommer ut i Oktober. Jag lääängtar!

/Amanda

It's Britney, Bitch!

brit_01

brit_06
bilder lånade av fashionsquad


Vad hade inte jag (som gammalt fan) gjort för att få se Britneys Circus konsert? Inte särskilt mycket tydligen, då jag gav upp direkt när jag såg att biljetterna var utsålda. Men nu när jag ser tusentals och åter tusentals bilder från hennes konsert ångrar jag mig rejält. Vilken show, vilken kvinna! Åh. Jag önskar att jag varit där, trots att jag i grund och botten är metalbrud.

/Amanda

lalalala

sommarvärme!!! nu ska jag snart ner på stan med mina älskade och öla på BK. wonderbart

nidå? vad gör ni ikväll?


Nadja

lalalala

sommarvärme!!! nu ska jag snart ner på stan med mina älskade och öla på BK. wonderbart

nidå? vad gör ni ikväll?


Nadja

MJ tribute




Jag blir så rörd
när jag ser det här. Fantastiskt. R.I.P Michael

Nu; tillbaka ut för att måla..

/Amanda

Like I Feel


chanel


sommar med Lykke Li

Check this OUT!

at the wedding




Hej!
Såhär såg jag alltså ut idag när jag var på min kusins bröllop. Allt var väldigt vackert och Stefan så så lycklig ut! Det roligaste och mest oväntade var att Nadjas Kristoffer dök upp! Han spelade bröllops musiken. Jag vart lätt chockad när jag såg han där, minst väntad lixom. Haha!


som ett litet P.S. måste jag bara säga att På Smällen var hur bra som helst! Jag och Jesper hyrde den igår och jag skrattade så att tårarna flög filmen igenom! Se den! D.S.

gaaah, vuxen nu?!

Om ca en halvtimma bär det av till stan. Där ska jag varjen shoppa eller äta, nej. Jag ska nämligen skriva in mig på arbetsförmedlinegn! WTF?! liksom. Shit, nu känner jag att jag får miljoner och miljarder med vuxenpoäng som jag inte alls vill tjäna. Fyy. Låt mig snälla förbli ett kiddo föralltid. Jag ska lämna in ett CV också, så vi får hoppas att jag gör ett dunderbra första (andra) intryck trots mitt otvättade struliga hår och svarta outfit. Puss, Ciao, Hejdå!


/Amanda

Ann Demeulemeester shoe

Har redan hunnit äta frukost, varit i Birsta och ätit lunch, och klockan är bara halv två. Sinnes. Iallafall har jag fixat klänning tills bröllopet på lördag, ni får se då!

Nu till det jag loggade in för att skriva! Jag vet inte om det finns någonting jag önskar mig mer nu (förutom fred på jorden) än de här skorna från Ann Demeulemeester. Jag älskar dem!!!!! Så om någon där ute i cyberrymden har dem i sin ägo och känner att de skulle vilja skänka dem till mig så varsågod. Jag skulle älska den personen tills jag dör.




Nu ska jag försöka få min kära bror att anmäla sig till det här och sedan få honom att åka och handla lite godis med mig och kanske hyra en bra film så vi kan mysa hela dagen. Vi får se hur det går. Ciao!


/Amanda

FASR

Om ni kollar in Fifth Avenue Shoe Repairs visning inför hösten 09 så vet ni hur jag vill se ut i höst iallafall. Dösnyggt, typ.


/Amanda

Harleqeen



Nu måste jag ju visa hur stolt jag är och lägga in harleqeens nya demo. it's a must! vet förövrigt att jag varit totalt frånvarande en bra tid nu. har flera gånger per dag suttit med ett nytt inlägg och försökt pressa fram nånting vettigt att skriva, men det är ju alltid bäst när det kommer från hjärtat. som amandas inlägg om kärlek! det fick mig att rysa, god damn. så fint skrivet, beröm ska du ha vännen, för att du är så bra på att sätta ord på känslor.

nä, nu ska jag iväg på semester och när jag kommer tillbaka är det med nya friska tag! have a nice fortsättning

Nadja!

ett litet inlägg om kärlek


bilder;lelove

Jag är inte en person som kastar ur mig 'jag älskar dig' till var och varannan människa. Det är för mig någonting stort, någonting man bara kan känna med hela kroppen och alla organ. Men när jag väl helhjärtat känner att jag älskar någon finns det inget som kan hindra mig från att vilja visa det. Personen som jag tänker på nu, när jag skriver det här, är Jesper. Han får mig att känna på ett sätt ingen annan kan få mig att göra. Det är lite läskigt ändå, hur en enda människa, kan få en annan att bli så beroende, nästan besatt. Men det är samtidigt fint, när man vet att den personen känner ungefär likadant.

När jag får för mig att det inte är så, att han inte känner för mig som jag för honom, tänker jag på småsakerna han gör som bevisar motsatsen. Alla miljoner foton som finns av mig på hans rum. Alla gånger då han valt mig framför allt annat han gillar. De gånger han köper med sig en liten chokladkaka till mig för han tänkte 'att jag kanske var sugen'. Det hjälper mig att förstå att han aldrig skulle varit tillsammans med mig om han inte ville. Om han inte hade älskat mig. För jag tror, jag tror att jag betyder minst lika mycket för honom som han för mig. Och det, det är inte lite.

styling



Jag ska påbörja en stylingmapp med olika stylingarbeten som jag gjort eller ska göra. Det kan vara bra att ha när jag söker jobb senare. Jag är ingen vidare fotograf så jag hoppas att genom att göra stylingarbetet bra kan jag få hela bilden att se bra ut. Först ut blir mina vackra granne Josefin och min lillebror tillsammans med hans flickvän. Jag tror att de kan bli riktigt bra. Har några idéer nämligen. I vilket fall som helst så är det roligt att bara få fixa och trixa med utseenden lite, testa olika kombinationer vad gäller färg och form.

Idag har jag varit och fikat. Sidsjö café var inte öppet så det blev en tripp till Spikarna, vilket inte alls är fel. Det är så vackert här ute på södra Alnö.
Imorgon blir det nog både stan och Birsta. Ska skriva in mig på arbetsförmedlingen + lämna in CVn och personliga brev. Dessutom ska jag köpa en långklänning att ha på bröllopet och lite pysselgrejer så jag kan göra en tjusig liten pryl att ha i håret.

Ciao! 
/Amanda

en liten unge med den perfekta bruna huden, stort afrokrull, en rosa liten byxdress och hon ska heta Chloë



Innan jag åker måste jag bara slänga in en bild på det söstaste/ finaste jag sett någon gång! Om jag ska ha barn någon gång ska jag (japp, SKA) ha en unge med afrokrull och den perfekta hudfärgen.

/Amanda

ja ha lejidan pikat!



Om cirka en timma
kommer syrran och hämtar mig för vi ska mysa tillsammans på Sidsjöcafé tillsammans med vår lilla minimini farmor. Kan ju bli hur mys som helst. Synd bara att vädret är skit..

Jaja. Det enda jag kom hem med igår efter Birsta var en ring. Jätte tråkigt. Fast jag och mamma hade sjukt kul ändå.

vädret idag tillåter bara dubbla tröjor. men jag har bara ben trots det.



Nu bär det av till BirstaCity
för att se om jag kan hitta något att ha på mig till helgen då det vankas bröllop. Helst av allt vill jag ha något snyggt och lite knäppt att ha i håret. Typ fjädrar eller liknande. Vi får se om jag hittar något. Känner jag mig själv rätt så kommer jag antagligen inte hem med någonting alls om inte mamma payar. Haha. Men jag är fattig student utan jobb för tillfället så what to do? Jaja. Håll tummarna nu att mamma är snällis idag!

(förresten får jag mina läsglasögon snart..efter flera år av huvudvärk och dåååålig syn)

snygg 30+are



Hur snygg är inte Chloë här med black all over och en boxig kavaj? SÅHÄÄÄÄR snygg tycker jag.


/amanda

Nina Persson

Måste säga att A-Camp igår var fantastiska! Men kan det någonsin bli dåligt med den där kvinnan som frontfigur? Skulle inte tro det.. Jag tycker iallafall synd om alla som missade dem igår. A-Camp var bäst.






eriiiiiin


ikväll blir det tacobuffé på biteline och änglar&demoner med syster och mor. yey!

Nadja

Lykke Li - bildbomb



Lykke Li. Måste vara en av Sveriges koolaste och snyggaste kvinnor. Lykke och Carina Berg.
Trots att musiken LykkeLi Spelar inte är i min vanliga musiksmak, så älskar jag henne. Hon sjunger med sådan passion att det är otroligt. Dessutom är hon sjukt snygg på scen!


 


/amanda

sundsvalls årliga

Idag drar Gatufesten än en gång igång. Blir inge sådant för mig ikväll eftersom jag och baby ska ut till Vindhem och pick-nicka. Vi "firar" nämligen tre och ett halvt år tillsammans. Så ikväll blir det bara mys, mys, mys. Annat blir det resten av veckan!

Ha så fint mina vänner så hörs vi! Ciao!

/Amanda

RSS 2.0
Test