lördag

Hade en grym dag/kväll/natt igår! Under dagen myste jag bara ute i skuggan med en god bok. Senare lagade min söta lillebror och hans flickvän middag till de och mig, asgott! Sedan hämtade Freddie och Sara upp mig i Vi, vi hoppade av i stan och sedan gick vi till GA-parken där vi träffade massa gamla estetare mfl. Mys!

Sedan bar det av till ett fullpackat Bk där jag dessutom träffade upp min loverboy som gjorde krogen debut;)

Träffade även min bror och Sara och hängde med dem resten av kvällen! Det blev Tequila och massa annat! PUSS!

/amanda

god damn!

well, det här är väl första gången på evigheter som jag känner att jag har tid o blogga (fast jag egentliegn inte har det). nu är jag och amanda mitt uppe i ett arbete att måla två stora björklövstatyer till umeå och the progress sker i mitt garage. det är varmt som fan och man bara steker, endå har man inte fått nån färg, så orättvist :( hua. vi återkommer väl med resultat och lite roligare blogganden inom kort. vi lever iallafall ;) 

puss! Nadja

i believe in miracels

 

where you from you sexy thing?

it's summer. get in your swimsuit and start rockin'
good looking Gal


GLAD MIDSOMMAR!


idag ska jag bara vara. hur ska ni spendera midsommar?

strong, sexy. act like a tomboy. do NOT pose


shopping

Bad blogging, we know..

Men idag har jag iallafall varit modebloggig och handlat lite kläder! YES! Fick present kort på birstacity så en av de två 200lapparna har jag gjort av med. Ett par brallor som jag velat ha i månader, en snygg topp (haha) och en klänning som funkar både dag och natt. Känns behövligt. Imorgon fyller min babe 18 år så då blir det fin middag och förhoppningsvis en sväng ut på krogas. Nadja, hojta till om ni vill hänka!

 Nu; pyssla ihop en fint kort till Jesper som han ska få imorrn! Ciao!

för vi har tagit studenten - fyfan vad vi är bra!

Nu har vi tagit studenten, festat rejält och gråtit tårar av både glädje och sorg. Men det är inte det bästa just nu. Jag och Nadja har nämligen fått ett jobberbjudande! Efter att vi målat en SundsvallsDrake som nu står prydligt mitt i Sundsvall och målat två till likadana fast små som delades ut på nationaldagen ska vi nu få måla tvåbjörklöv som ska stå i Umeå! Hur najs är inte det?! Jag är LYCKLIG!jag och nadja på studendagen med min storasyster till vänster och nadjas lillasyster till höger

hey

nu är vi hemkomna från sweden rock. pissväder var det men man ska ju inte klaga =) nu är det fullt upp med studenten. i övermorgon smäller det! och imorgon tar pidji studenten, det ska firas. kort jävla uppdatering. sorry.

Nadja

blahablaha

Vi har haft så mycket nu på senaste tiden iom att vi tar studenten nästa fredag. så om ni trodde att vi hade dött måste jag göra er besvikna. I helgen var det överraskningsfest för en kompis som fyllt år och student bal och imorrn far vi ner till Sölvsborg på Sweden Rock festival. Just nu skulle jag behöva packa klart men jag är så förbannat trött så därför sitter jag istället här och smågråter efter min lilla pappa som fyller år idag och lillmami också. De är på kryssning och kommer hem i morgon kväll, och vi åker imorgon bitti klockan 08.11.  =(((((((  saknar dem så mycket för jag är verkligen mammig och pappig av mig. Aja, det här blev ett konstigt inlägg men som sagt är jag trött..  hejsvejs. hörs nästa vecka.

RSS 2.0
Test