ordbajs helt enkelt

Idag har jag gjort något helt crazy. Jag klev upp halv sju på min lediga dag!

Skulle in till skolan för att köpa både balbiljett och 50dagars. Sedan bar det in till stan där jag ÄNTLIGEN skrev in mig på körskolan. Jag ska tamigtusan ha det där förbenade körkortet snart. Sen åkte jag upp till Zandra för att sola solarium. Jag som aldrig gör det, minns inte när jag gjorde det sist. I början av ettan kanske? Men såklart hade jag glömt vad koden till solariumet var och det gick inte att få tag i varken min syster eller hennes sambo så jag satt där i deras källare i ca 2 timmar! Sen kom äntligen mamma och hämtade mig och vi for hem. Så sedan tolv har jag sovit ute på balkongen iklädd endast bikini. Känns så skönt att veta att det verkligen är sommar snart. Ååh. Okej. Nu ordbajsar jag en aning(haha, kan aldrig hålla migf ör skratt när någon säger eller om jag läsar "aning") för mycket. Så det är bäst att sluta nu. Ha en fin dag allihopa och ta hand om er! Och glöm inte vad Nadja skrev i något inlägg längre ner. Var försiktig ute på vägarna!


/Amanda

studs, flanells, trashy,summerweather


hemska dag.

tidigare idag när jag gick till skolan så hade jag en obehagskänsla i kroppen. att jag glömt plattången på, att vattenkokarn börjat slå gnistor, att datorn skulle brinna upp. jag tänkte igenom alla möjliga senarion... fråga mig inte varför, men jag kände på mig att jag glömt nåt.

när jag har pratat med houman (som jag träffade på vägen hem) och kramat honom hejdå så har jag bara en lång jävla backe upp till kristo.
när jag börjar gå upp för backen så ser jag läääängst upp i backen 3 brandbilar, ambulanser och poliser. PRECIS UTANFÖR KRISTOS LÄGENHET!!!! har aldrig någonsin varit så rädd i hela mitt liv. vad fan hade jag gjort?! eldat upp min pojkväns lägenhet. bra jobbat liksom.
poliser susade förbi mig med blåljusen och jag planerade seriöst vad jag skulle säga när jag kom upp. skulle jag gå förbi och låtsas att jag bodde högre upp i backen?

åskådarna var många, sisådär 50 stycken och när jag närmar mig så ser jag att åskådarna var sådär en 15 år. och dom står med ryggen vänd mot lägenheten och kollar på vägen. vissa gråter tillochmed. det var kameror överallt.

det var inte lägenheten. den stod kvar (thank god!!). det var en mopedolycka, så jävla hemskt.. fick totalont i magen och kunde se de två ungdommarna ligga på marken. men jag ville inte se, ville inte inspektera. så jag sprang in i lägenheten och stängde dörren. jag kunde liksom höra hur moped efter moped anlände. och jag kunde sedan höra  hur bilar rivstartade och hur sirenerna lämnade platsen.

hoppas verkligen att de klarade sig utan större skador.. fy fasen! :-( nu börjar det vet ni, alla dessa mopedolyckor som man får läsa om. varje dag i tidningen. snälla, var försiktiga!!!

Nadja

någon vaknade på rätt sida


cbs
VILKEN HÄ-ÄRLIG DAG! NANANAAAA NANANAAA NANAAA-AA!!! ligger i sängen och låter solen skina mig i ansiktet. seriöst. helt jävla underbart! ska ta på mig lite kläder, dra på mig bågarna och skinnpajen för att ta en solig morgon(visst är det fortfarande morgon?)promenad till skolan och köpa min balbiljett. vågar tammejtusen inte vänta tills imorgon, då jag själv säljer dom... tääääänk om dom skulle vara slut? nåväl. ska ta mitt pick o pack och kila strax. på min LEDIGA dag. hör och häpna! en medalj till mig. guld tack

Nadja with the sun in hear eyes

the shoes


todaytodaytodayyyy



Ikväll eller imorgon drar jag nog iväg till Birstacity för att se om skorna jag behöver finns kvar. Jag är pank men kilklackar (som jag älskar) för 100 kr kan jag inte motstå. Typ. Sen blir det storgrävning i garderoben, (helst min systers, hehe) efter något att bära på torsdag.

Just nu sitter jag i morgonrocken och bara bävar inför min vanliga morgonpromenad. Det är grått och fuktigt ute nu och jag är så trött som man kan bli efter storstädningen igår. Tror det blir träning ikväll istället, så jag slipper att gå ut nu menar jag. Busigt.
/Amanda

Patti Smith - Horses




Förlåt för RIKTIGT DÅLIG update med det har varit  varmt och soligt här på Norrlands Hawaii så jag har inte gärna velat suttit inomhus.

/Amanda

aaaaaaaaaaanimal


cobrasnake
ikväll har jag ätit kiwi med tanja, kollat på tv och snicksnackat lite. hälsat på josse också... get well hun!

NADJA

summertime and music




Om en halvtimme ska jag fara iväg till Hedbergska
tillsammans med Victor för att kolla på några kompisars musikal. Ska bli mycket roligt då jag verkligen ÄLSKAR musikaler. Musik över huvudtaget faktiskt.

Idag har jag och mamma haft mysdag. Ätit mjukglass i solen, gått runt på stan och kikat på skor åt mig och ÄNTLIGEN köpt tyg till balklänningen. Dessutom har jag valt ut två par läsglasögon åt mig som jag ska få.

Jaja, nu ska jag göra mig klar för avfärd. Ciao!

/Amanda

glasses and ice cream



Myste lite på stan idag med baby, åt glass och bara umgicks. Stötte också på Nadja och Kristoffer ett par gånger. Imorgon blir det träning och sedan ennu en tur på stan med mamma. Vi ska kolla på balklänningstyg och glasögon till mig. Provade några idag och nu när jag tänker tillbaka på ett av paren känner jag att jag MÅSTE ha dem. Hehe.



/Amanda!

myspys


bild: pidji (resultatet av våran kamp att få till snygga bandbilder. svårare än man kunde tro ;) )
nu har jag sprungit runt i lägenheten och tänt en massa ljus. det är så himla mysigt! tänkte krypa ner i soffan med massa filtar och kolla på desperate housewifes med svärmor. hon fyller faktiskt 40 år imorgon, och det ska givetvis firas. är ledig hela dagen imorgon så då får jag springa lite ärenden... bland annat tänkte jag PROMENERA till bos och hämta kameran så jag kan fota när hon blir uppvaktad :)
nä, nu väntar tisdagsmyset! ha en trevlig kväll.

NADJA!!!!!!!!!!!

red hot



Pengarna jag (och Nadil såklart)  kommer att få för måla-en-sundsvallsdrake har jag nu bestämt vad jag ska göra för. Tatuering, Mötley Crüe och resterna till körkortet. Tänk att vi ska få se dem! SJUUUUUUUUUUKT!

rip my heart out


nu ska jag och amanda iväg på ett möte. ett drakmöte. ett drakmöte med Barbro

later! Nadja

KNIGHTCAT


Foxy, Man!



How Nice? Foxy Man.

sunshine

igår fyllde min älskade lillasyster 15 och det firade vi med bomber och granater. idag sitter vi ute i solen i hopp om att få lite färg.

ps. kristo var hos eva-lill och kom hem som en väldigt ljus blondin. det är nästan så att jag fortfarande blir förvånad när jag ser honom. finis

later! Nadja

things go round, round...


MASKerad


Hur mysigt skulle det inte vara att ha en maskerad?
Någon i klassen som känner att det skulle vara en kul idé, som en klassfest liksom?

rock 'n' roll chica



come to mama


bild: rodarte.net

painting dragons... I am hungry




Nu är jag hemma igen men är fortfarande sjuk, när ska det här försvinna? 
 
Iallafall har jag suttit och skissat SundsvallsDrakar. Kladdat med kladdkritor och fingerfärger. Nu är det äntligen klart och jag ska nu skicka iväg dem för att se om de bli godkända av Julia.

Ciao!/Amanda

lykke li


damn, she's hot....

kejtan


kate moss. sådär lagomt jävla döhet. jag lessnar aldrig!

project


bild: jag


ett litet smakprov på mitt projektarbete. jag SKA lägga in fler bilder... så småningom.

Nadja

sweet home

för några timmar sedan anlände vi till sundsvall. jag har ju liksom lämnat verkligheten över några dygn och befunnit mig ute i världens mysigaste stuga. solsken och riktig vår har det varit. bilder komm sen, puss

Nadja

vi drar till fjällen



Jag far till fjällen idag tillsammans med min bror, brorson och svägerska. När vi kommer fram är mamma, pappa, lillebror, storasyster och svåger redan där. Skulle egentligen stannat hemma själv hela veckan, myst med grabben och bjudit på middag, men jag vågar inte sova själv och Jeps ska antagligen iväg ikväll så jag tar det säkra före det osäkra och hälsar på la familia. Kommer hem på onsdag kväll så antagligen har jag middag på tordag istället! Jag hör av mig till er!:)


Ciao!

/Amanda

Happy Easter FashionPeople



önskar Amanda och Nadja på Fashionhunters!

openminded alright



Hade en rolig kväll igår. Började hos Jenny och Tommi på Södermalm och drog senare ner till Open där det var kul. Lite för många medelålders för mig smak kanske men kul i alla fall!

/Amanda

tonight is the night



Just nu försöker jag fixa mitt hår som ser hemskt ut, sedan blir det tandborstning och buss iväg till stan. Ha en bra kväll babys!

Nadja, förhoppningsvis ses vi i dimman darling! And good luck to Harleqeen!

lonely beat of my heart


snart ska jag åka hem till kristo tillsammans med mitt hjärtas fröjd, pidji. vi tänkte umgås över några glas vin tillsammans med cattis. sedan blir det domsaga för att se harleqeen spela och vi får hoppas att dom vinner. det är nämligen en demotävling. vinnarna vinner en helg i en studio =) det är grabbarna värda tycker jag.

later!  Nadja

.


nu har jag urmysigt. ligger nerbäddad i sängen med kristo vid min vänstra och pidji vid min högra sida. stoffe ligger och ska slå på en film vid pidjis fötter. kvällen har bestått av golf, mys och skratt. en perfekt torsdag

Nadja

visitors


ikväll blir får jag främmande av pidji och stoffe. det blir kung

Nadja

nytt från Monki


Den här lilla rackaren köpte jag på mig idag.
Den får följa med ut imorgon tillsammans med svarta strumpbyxor och krimskrams.

vad gör man inte för att vinna?



Efter Vagant tävligen igår har jag hela tungan full av blåsor. Jag kan inte äta eller dricka utan att det bränner i munnen. Jag kommer gå ner 15 kg innan det här är över. Blä.

rock 'n' roll 4ever


viktorvautier


Nu har jag påsklov men jag ska ändå in på skolan för att lämna in projektrapporten och ställa upp för klassen, vagant tävling idag!

Vill dessutom skicka en stor kram till Nadja som har namnsdag idag och en lika stor kram till min storebror som fyller 27!

/Amanda

Easterbunnys




Snygga bilder på Michaela & Petra !

SUMMERSCLOSEHUH?


bild: tfs
nu ska sängen fånga mig när jag faller. ye

till min freddieboy

Darling! Om du läser detta vill jag bara säg att jag saknar dig! PUSS!

ett litet kärleksbrev till en vän

Här sitter jag med tårfyllda ögon efter att ha läst en sparad, gammal konversationslogg mellan mig och Nadja. Hon har verkligen kommit att bli en av de finaste människorna jag har träffat. Jag förstår inte hur en människa kan få en annan att må så bra som hon får mig att göra. Det jag känner för henne är riktig kärlek. Riktigt vänskap. Hon har funnits där för mig när jag har mått som sämst och hon har, utan att hon riktigt har vetat om det själv, fått mig att inte vara lika ledsen, fått mig att känna hopp och inte minst fått mig att inte känna mig som en stor idiot. Det är jag enormt tacksam över. Nu är jag istället bara rädd att vi inte kommer att stanna kvar hos varandra. När vi nu slutar gymnasiet och går åt samma håll fast på olika vägar. Jag vill i alla fall att du ska veta det Nadja, att jag är hemskt glad att jag hamnade i samma klass som dig. Att jag fick börja i klass A istället för B som jag först ville. Att jag fick de gamla lärarna till mina metorer istället för de unga och på så sätt hamna i din klass.

Du är bäst Nadjie, I Love You♥


/Amanda

Disco, såpbubblor och fiskedamm


Jag var på disco igår. Tacogratäng till middag. Senare blev det fiskedamm, singstar, sätta kuken på grisen och annat barnsligt. Just därför gav jag bort såpbubblor till födelsedagsbarnet. Hon fyllde 19.

Iallafall gick jag hem tidigt. Idag blir det plugg.

/Amanda

saturday

idag har jag och amanda varit på modevisning. vi fick varsin goodiebag och vi hade en riktigt trevlig stund tillsammans. nu ligger jag och skriver projektrapporten (hur jävla tråkigt som helst). amanda är väl på fest nu... roligt för henne :(


Nadja

desert


mitt projektarbete




Här är mina plagg som jag sydde av gamla gardiner och liknande till mitt projektarbete. Bilderna är helt oredigerade då jag har noll tålamod, ork eller tid. Ciao!

/Amanda

RSS 2.0
Test