wang-kopior


för er vanliga svenssons (som jag) som inte har råd att punga ut flera tusenlappar på de omtalade fransheelsen signerade alexander wang, har jag ett bra budget tips. dessa kopior finns du att beställa på forever 21 och de kostar betydligt mindre :)

Nadja

harleqeen


bilder: från harleqeenkonserten igår
jag var där och försökte tappert fotografera trots ett extremt hoppande gäng av typ 15 åringar, som stod längst fram och headbangade konstant i ca... 20 minuter?

Nadja

Truley Madley Courtney




En av världens vackraste män genom tiderna var gift med den här kvinnan innan han dog. Tribute till Courtney Love.

monkeys


bild: monkeys
med den här bilden vill jag slänga iväg en hälsning till linn och matilda. ett par jäntor i min och amandas klass. stötta nämligen på dom på bussen påväg hem från spelningen. dom skulle minsann iväg på party och var på deras absolut bästa humör. dom iallafall. ja, dom älskar våran blogg. skål för det!

nu:
chips i stora lass. och närmare bestämt 5 filmer. hur party?

Nadja

thank God it's Friday ! ....?




Helt onödig dag idag.
Strömavbrott hela morgonen på skolan så på första lektionen snicksnackade vi mest och bröt arm. Även Peder (vår lärare)  joinade oss;) Efter det hade vi hål i tre timmar så vi for in till stan och käkade. Kom tillbaka till skolan, lyssnade på några tal och sedan fick vi sluta. Men (!) då fick jag itta kvar på skolan i 1½ timme för att vänta på min grabb eftersom vi skulle shoppa idag. Han fick med sig en kofta, en långärmad t-shirt och ett par jeans hem. Jag köpte en deo........  Kul. Skorna jag vill ha fanns som tur var kvar iallafall! Dessutom hittade jag ett par lookies till Acneskorna jag drömmer om om nätterna. Men, jag ligger back. Har fruktansvärt ont i halsen nu också.. Nu sitter jag här och är astrött. Hellre än att sitta hemma hade jag velat haka på Nadja ner till Domsaga för att kika på hennes och Amanda´s grabbar som hade spelning där. Men jag somnade och vaknade yrvaket strax innan tio, och då känner man sig inte pepp. Nu ska jag krypa till kojs! Klockan 23 på en fredag.. Natti!

/Amanda

cobrasnake


bilder: cobrasnake,såklart
ja, nu börjar min kväll i princip. ska om några minuter ta bussen ner på stan och lyssna på grabbarna :) jag är faktiskt lite nervis men jag är säker på att det går bra! ha en trevlig kväll. puss

Nadja

electric warrior


bild: julie williams
phu! idag mår jag faktiskt helt jävla ok. ni anar inte hur sjukt skönt det är att kunna andas genom näsan, och slippa hosta lungorna ur sig. det är en sådan ooooooooooootrolig lättnad. åh-å, alldeles lycklig blir jag!! well... upp ur sängen ska jag idag. ska ner på domsaga och lyssna på harleqeen (kristos band). och jag hoppas, hoppas att pidji får komma för stoffe som är LIVRÄDD för magsjuka trots att det är emot alla odds att hon skulle smitta ;) nåväl, får se. ner ska jag. och rocka fett ska jag. om huvudet tillåter!

Nadja

todaytodaytoday


bild:shecity

Slutade 10.50 idag, så skönt! For hem och sydde klart den förbannade tröjan som ska med och visas upp för min handledare i projektarbetet imorgon. På lördag ska jag sy byxorna om ska vara till. Dagen, Positivt vs. Negativt


Positivt
- jag blev klar med tröjan
- fick sluta tidigt
- bara en dag kvar till sportlovet
- shoppa imorgon
- jag har fått kläder, mamma och pappas gamla
- jag hade inte bara svarta kläder på mig idag!

Negativt
- det ligger pärlor över hela mitt syrum eftersom jag inte ser om jag sätter pärlorna på nålen eller utanför eftersom jag inte använder glasögon trots att jag behöver
- jag har behövt sitta i timmar och sy fast pärlor på en tröja jag aldrig kommer att använda


Det positiva vägde upp och det gjorde mig glad. Så glad att jag faktiskt ska släpa mig ner till träningsrummet och träna en halvtimme eller två.

/Amanda

det är sant


min lillasyster är verkligen bäst i världen. idag kom hon intasslande på mitt rum med en geishaglass och elle till mig! hur söt? hon vet precis hur hon ska göra mig glad och rädda mig ur min tristess. 

Nadja

ett litet konstanterande



♥ kärlek är livet. kärlek är allt.

..


blaha. har jag blivit så mycket bättre? nej. imorse kunde jag inte prata för fem öre. min räddning blev att mamma kom hem med strepsils till mig. blir nog ingen skola för mig den här veckan. jag får förlita mig på älskade amanda. hon får ta med läxor och skriva anteckningar åt mig!

Nadja

Alexander Wang Jacket

Nu är jag uppe, trots att jag inte ska åka förenns tolv. Jag förstår verkligen inte varför jag alltid sover hos Jesper när jag vet att jag inte kan somna om efter att han har gått iväg till skolan. Tänkte gå och läsa en bok eller så nu, ska vara lite duktig.

bild: knightcat

Alexander Wang jacket. Hur snygg?! Eftersom jag inte äger några pengar alls ska jag göra min egna Alexjacka. Fast min blir då såklart i jeans och skinn istället för bara skinn. Man tager vad man haver!

/Amanda

the night has come


nu ska jag hoppa ner i sängen och slå på "jumper". min moster skickade med oss den när vi åkte hem från stockholm. jag ska krypa ner brevid min älskling och låta han hålla om mig och killa mig lite i håret. mysigt

Nadja

min dag fortsättning...

Nu sitter jag här och gråter. Gnäller gör jag en massa också, för synd om mig, det är det. Skorna som jag verkligen, verkligen ville ha, och skulle köpa idag, kunde jag inte köpa. För entré sundsvallpresentkortet gick inte att göra om till ett stenstanskort så jag hade noll pengar. Buhuuu! Och inte nog med det så gick jag in på en av mina vanliga bloggar och såg de här..;



Kan ni förstå hur mycket jag vill ha de här skorna?! Stört mycket kan jag lova..

/Amanda

min dag

Idag har jag sprungit runt på stan med min pojkvän och min lillebror.
Jag har varit smakråd, bytt storlek, bekräftat snygghet, betalat osv, osv..Min bror köpte kanske världens snyggaste (och mest lila) parkas och min älskling köpte sig ett par skinnkängor på 70% rea. Själv kom jag hem med en festis och pärlor ( till mitt jävla projektarbete..!) som jag köpt för pengar jag inte har. Jag känner mig inte på topp.. Och när jag träffade min moster och mina kusiner och fick höra att de ska till Tallin över sportlovet för att bara shoppa och spaá kände jag mig ennu gladare. Livet är orättvist. Nu ska jag fortsätta att sy fast byttepärlor på en tröja. Ciao!




/Amanda

.


i en söt liten gränd i gamla stan
fyfan. jag har dragit på mig en aggresiv förskylning.
halsen är alldeless svullen, det känns ungefär som att någon håller ett tätt tag om min hals och försöker strypa mig. obehagligt skulle man kunna säga. blev iallafall väckt av en glad mamma som informerade mig om att det är semmeldagen idag! så semlor blir det när mamsen kommer hem. mums!

(grattis också till kronprinsessan som nu äntligen har bekräftat en förlovning. vi pratade just i går om när hon tänkte gifta sig och skaffa barn... bråttom nu!) 

Nadja

51457


with erin in center





Jag var och käkade på Kebabcity med Nadja och Kristoffer en snabbis idag. Eller, jag och Krito snyltade av Nadja rättare sagt.. I vilket fall som helst stinker jag vitlök nu, bara så att ni vet..

/Amanda

AC/DC (igen)


dags för min uppdatering alltså. vet inte riktigt vad jag ska skriva, för jag finner aldrig ord till att beskriva hur helt fantastiska alla konserter har varit. men helt jävla underbart var det iallafall. tog ju kort och spelade in 100 filmer. men dom vart riktigt jävla kassa, kan jag lova. av någon anledning så spelades ljudet upp i dubbelspeed när jag zoomat in i filmerna, så det låter apa. och sedan kunde jag inte hålla kameran still för fem öre. så en bild bjuder jag på. varsågod (och någonstans till vänster om "podiet" bör amandas ljushuvud finnas :) )

OCH. hur fan kunde amanda glömma eller undvika att skriva det här som jag nu tänker skriva?! AMANDA KOM MED PÅ STORBILDSSKÄRMEN!!! jag ställde mig upp och skrek som en tok uppe på läktaren. och jag kan säga att amanda såg ut som en riktigt glad krake. och söt som alltid.  

NADJA

AC/DC

Home again!




Konserten var grym! Känslan när de slog igång introvideon är obeskrivlig och jag ryser bara jag tänker på det. Konstigt nog fick jag plats längst fram vid staketet trots att jag köade i bara två timmar?! Jag lyckad då alltid!:D Dock höll jag dock tråkigt nog på att svimma när de skulle köra sina två sista låtar, så jag blev överlyft och ivägburen till sjukvården. Jag var väldigt rädd då kan jag lova.. Men i sin helhet var konserten perfekt!

Najda kommer hem idag hon också så till veckan blir det uppdates igen! Ciao!


/Amanda

clothes


det här vill jag ha på mig nu!!!!

soon on my way!


från kön innan Kiss-konserten 30 maj 2008.

Nu sitter nog Nadja på tåget ner till huvudstaden. Själv åker jag halv nio imorgon bitti. Jag har handlat färdkost för 115 kr (!!!) idag, så jag klarar mig förhoppningsvis under de fyra timmarna jag ska sitta på tåget. Det ska verkligen bli askoolt att se Ac/dc, såklart, men jag gruvar mig inför att stå utomhus i flera, flera timmar i för lite kläder mitt i vintern innan vi får entra Globen! Annat var det på Kiss. Slutet av maj och riktig sommarvärme! Men jag ska inte klaga, jag fick tag i en biljett. 
Nästa gång vi hörs kan jag och Nadja lägga till ennu ett band på listan över BRA band vi sett. Ciao!

/Amanda 

nu bär det iväg


jag i gräset en sommardag på swedenrock. (sexigaste magväskan? me like)
min dag:
vaknar (och har panik över att jag inte packat än), äter frukost, åker till skolan.
anländer till skolan, arbetar med keramik, pratar med amandorna, bestämmer mig för att åka hem för att hinna packa.
kommer hem, lovar mig själv att packa, öppnar ett paket (innehåller en skinnpaj), äter, har ljudsex tack vare spotify, äter ett saftigt päron.

och har jag packat än? nej, men självklart inte. det har gått flera timmar sedan jag senast lovade mig själv att packa. och om ca 30 minuter ska jag och min kära syster åka för att köpa chips och dipp att ha på tåget. hur typiskt mig? nåväl, ska väl sätta igång nu. bättre sent än aldrig. eller?

det här blir då sista inlägget innan jag flyr min kos till stockholm för att se AC/DC. stannar där över helgen och kanske kommer jag hem med något nytt att hänga i garderoben. well... see you there, amanda!

Nadja

vad är det för en dag? är det en vanlig dag?


idag fyller stoffe 19, och det är ju absolut värt att nämnas. tänkte ju vara gulligheten själv här va, och ladda upp lite bilder på oss. till min förskräckelse hittade jag bara dessa tre. fula som fan är namnet. försökte göra bilderna lite finare men se på bild 3! lyckades göra oss till tecknade figurer? stoffe ser nästan lite ut som kalles kaviar (döda mig inte)... och mig finns det inte ord för.
men fula som fan, eller snygga spelar ingen roll för vi är bäst endå. tack för att du är en superkompis som alltid ställer upp. och tack för att du är en superpojkvän till världens finaste tjej. en stor slemmig puss till dig.

Nadja

BOOOOOOOB!!!


Jag skrattar så att tårarna sprutar!

jag har pysslat lite smått..

Jag har precis gjort att par grå boots med "vanlig"klack till ett par svara kilklackar. Ni ska få se, sen.


/Amanda

Moi Lolita




rock'n'roll


Nu är det bara att börja spara ennu mer pengar. Ac/dc på fredag, jag har precis fått hem Swedenrock biljetten och nu måste jag på Peace & Love!

/Amanda

pidji

amanda | säger :

jag kastade 5 krämtuber i väggen så hårt jag kunde. det kändes jävligt bra. bara fatt det small så jävulskt.


NU FÅR DET FAN VARA NOG!!


jag har vetat att mötley crue ska komma till sverige i sommar. jag hade väl förmodligen förväntat mig en globenkonsert eller dylikt. men NEJ, dom ska spela på peace and love?! mitt hjärta är i tusen bitar. jag kan verkligen inte se något ljus. hur fan ska jag ha råd att åka på peace and love ?! jag vet inte vad jag ska ta mig till. VAD GÖR JAG ?! jag måste ju gå!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!! :'(

Nadja

vecka long-time-ago


när jag och amanda var ute och festade tillsammans med våra kära klassmates, så dog mig kamera. men innan det hann vi tvinga lina att ställa sig och bli fotad för "veckans snygging" (en ny kategori vi skulle skapa. HA! ser hur bra det gick med det). jag skäms över att jag varit så vidrigt seg och inte lagt in veckans snygging för typ.. vecka-long-time-ago. och inte någon annan heller. skärpning på mig!

här har ni henne iallafall. måste nog skriva ut vad hon har på sig också, men då måste jag höra med henne först! update later.

Nadja

ett litet inlägg om kärlek

lelove

Kärlek kan komma i många former. Till en mamma, till en farfar, till en bror, till en kompis, till en idol, till en snygging, till en pojkvän, till ett husdjur, till en låt, till en lukt, till en känsla... Men den största kärleken är ändå kärleken jag varje sekund vill ge till dig.


le smoking




le smoking
Egentligen skulle jag ha varit på Noliamässan nu men eftersom jag har väldigt mycket plugg till imorgon + projektarbete så kände jag mig tvungen att stanna hemma och arbeta.

/Amanda

headache

 snygg brud


Jag är minst sagt en liten bitterfitta när det kommer till alla hjärtans dag.
Trots att jag har pojkvän känns hela dagen så påklistrad och komersiell, vilket den faktiskt är. Årets alla hjärtans dag behandlade jag som en vanlig lördag och återhämtade mig från fredagens bravader (bilder dyker upp så fort min kamerasladd är återfunnen). Jag såg på Melodifestivalen (ja, H.E.A.T. var bäst), åt choklad och såg på en action/thriller/övernaturligt film. Nu ska jag äta lax och sedan ska jag träna(!!!!!)   Ciao!

till min fina jesper; trots att jag är sämst i världen ibland och trots att du är sämst i världen ibland du med, är du det finaste jag har och jag tror inte att jag någonsin skulle kunna klara mig utan dig. i det stora hela så kommer jag nog att alltid vara din och en del av mitt hjärta kommer alltid att slå för dig.
/Amanda

H.E.A.T


det här med melodifestivalen har jag aldrig tyckt varit någon höjdare precis. inte något år efter att jag fyllt typ.. 11? nu har det iallafall ändrats. ikväll satt jag bänkad för att se H.E.A.T rocka skiten ur melodifestivalen. och se hur superbra det gick. dom gick vidare direkt till globen. woho, älskar deras energi på scen... heeelt oslagbart. röstade ca... 8 ggr och jag märkte att det gav resultat :D

kvällen har varit underbar i övrigt. min fina älskling lagade mat såhär på alla hjärtansdag och på min halvnamnsdag (mamma firar alltid min namnsdag idag då jag heter valentina). det blev honungsmarinerad fläskfile, spiralpotatis och en mumsig sallad på ruccola och avokado. medans han lagade maten placerade han mig i en varm dusch och sedan i en varm bastu. blev behandlad som en prinsessa. massa kärlek till dig min kristo

Nadja

color


bild: rose garcia


tänkte bjuda på lite färg såhär på alla hjärtans dag. hoppas ni får en superfin dag! och en extra stor puss till alexander som fyller 19 idag. puss!

Nadja


lovestory

ikväll blåste jag min kompis. fast på ett mycket fint sätt såklart!
imorgon är det ju alla hjärtans dag som de flesta säkert uppmärksammat, och tanjas pojkvän (som bor 100 mil härifrån), hade bestämt sig för att ta tåget upp hit för att överaska henne. jag fick då i uppgift att fånga henne ikväll, så att hon höll sig bort från hemmet när han anlände.
så vi satt här hemma hos mig, kollade på film och jag och pidji var dränkta i tårar, då det plingar på dörren och adam kliver inte och överaskar min lilla älskling. hon vart så himla glad och det var som en kärleksfilm när hon gråtandes omfamnade honom med all kärlek... å, hur fint?

nu är jag ensam medans min kristo är på krogen. sämst. och ingen har väl missat vad det är för dag idag? fredag den trettonde. och jag är ensam.

Nadja

hästsko? nej tack.


bild okänd
ikväll är det chips och myskväll med pidji och tanja. vi ska prata, gråta till the notebook och lyssna på gamla 90tals hits.
puss

Nadja

skor och tajts


boöd: julie williams

holy macaroni!


åh, herrejävlar var vad jag tänkte när jag såg dessa skor. JAG MÅSTE HA DOM!! och min hjärna fortsätter skrika samma sak än. jag  måste ha dom. måste, måste, måste! dom kommer från cynthia vincent. någon vänlig själ som vill posta dom till mig? please ;)

Nadja

hur snyggt?


bild: SS
idag hade jag jeans på mig för första gången på evigheter. ett par ljusa, håliga. det kändes jävligt bra trots att jag har BOTT i tajts så länge jag kan minnas.

Nadja

trop belle




monjolie.blogspot.com

WHY?!


jättebra. d-a-d kommer till sverige i år. jättebra. kommer jag ha råd? nej. absolut inte. den fattiga studenten ska på swedenrock och acdc. den fattiga studenten kan glömma rockweekend och glömma d-a-d. fan.

Nadja


early brooklyn


tack amanda, nu ska jag göra mina egna wangtröjor. spännande

do it yourself!


Här kan ni lära er att göra er egna alexander wang shirt. Puss!

alone in the dirt


bild erin parson
läser en tråkig skolbok med gulnade sidor. skulle gissa på att den hängt med i några år. jag hatar att ligga och pressläsa böcker som jag inte ens vill läsa. whats the point?

Nadja

twisted sister till swedenrock


.goodnight baby.


Nä, nu ska jag faktiskt sova. Men en sak vill jag bara tillägga. Jag är så lycklig!


blanconegro




a leather jacket, football and some nice hair


Nu sitter jag och lyssnar på härlig musik (syetm of a down, iron maiden, blue foundation m.fl) och har precis sytt in två par jeans. Om någon timme ska jag iväg och kika på fotboll! Jag, ska se på fotboll(?!). Det har inte hänt på flera år så det ska faktiskt bli lite spännande ändå. Ciao!

/Amanda

erin + breakfast


jag sitter här och klockan är 07.40 för att vara exakt. jag sitter och äter kiwi! världens bästa svärmor kom precis ner med frukost till mig. kiwi, varm choklad med grädde och två ostmackor. hon gjorde precis den här morgonen till en av de bästa ever.  

Nadja

tajtstajtstajts


De där tajtsen ska jag bara ha! Finns på gina tricots hemsida för de som är sugna. Sen finns det ett par assnygga "skinn"tajts på Vila tror jag att det var, som jag också vill ha. Kostar runt trehundra så det blir bara att börja spara för min del.

/Amanda

tfs



freeent.

Mysig kväll igår med chips och dipp snaskande
och singstar.

/Amanda

shopping



Idag har jag varit på Birstacity. Jag har handlat varor till ett värde av 1300 kr för 250kr! Jag är nöjd.

/Amanda

mood; tired but happy




bild nr1. byxorna håret och kappan. bild nr2. skooooooooorna!

it's fucking rock'n'roll baby!





it's all about the hair




jag känner mig rätt tragisk ikväll..
snyggt hår iallafall här ovan.


/Amanda

kompletta idioter maskerade till drömmar.

Snälla flickor, pojkar. Tjejer, killar. Kvinnor, män. Läs bara. Det här. från elsa´s blogg.

klumpklack


Petras stört snygga skor. Från YSL. Förresten så var det bästa med hela Italienresan i höstas att få gå in på YSL. Lyckan spratt i mig trots att regnet öste utanför glasväggarna. Hela butiken var lik en dröm och jag längtar tillbaka mer nu än någonsin.

/Amanda

alexander wang and erin watson


black n white



summer lovin'



bild: elle

NYLONTV


erin wasson. vilken kvinna!

om ni bara visste


hur mycket jag skulle ge för den där wang tröjan. är så avundsjuk på den där äckligt snygga fashiontoast... jag smääääälter. ibland kan jag seriöst sitta och deppa i timmar över sånna här saker... o-r-ä-t-t-v-i-s-t. nåväl, hoppas jag  inte deppar ihop allt för mycket och är uppe på fötter till imorgon, för då blir det panduro och sökande efter tenntråd. intressant?

Nadja

benjamin button

bild: almah

Har nästan nyss kommit hem till Jesper. Han har varit söt och bjudit mig på både resturang och bio. Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan krypa till kojs.

/Amanda

alexander wang


klicka på bilden!

LOOKLET


Jag har precis testat LOOKLET.  Det är som klippdockor i 3D som man kan klä i designer-och budjet kläder för att hitta inspiration till sin egen stil. De har också tävlingar där man kan vinna fina priser. Jag hoppas att de kommer att fylla på utbudet av kläder och accesoarer att välja bland, annars tröttnar man nog väldigt snabbt då kläderna man kan välja bland har ungefär samma stil. Inget för gothare, punkare, hiphopare eller liknande såg jag. Men, det beror nog på hur man sätter ihop outfitsen också. Iallafall så tycker jag att ni ska ta er en titt!  till FashionSquad som jobbar med sidan.

amlul


så vacker!

inpå bara skinnet











nu blir det sängen för imorgon väntas plugg, Plugg, PLUGG! blä.

erin.. once again.


svart, svart, svart. hur får hon det att inte se tråkigt ut?!

dress like a prinsess


 Nu har jag äntligen börjat komma underfund med hur jag vill att min balklänning ska se ut, och jag är så glad för det. Det är min lilla mamma och som ska sy inte bara min balklänning, utan studentklänningen också!  Jag längtar tills de blir klara, för de kommer at bli fantastiska! .. och annorlunda!


/Amanda

night marcher


photo: julie williams

RSS 2.0
Test