Mössan på!



Mössan på, likaså humöret! Jag amanda och jennie är de tre snyggingarna längst fram!


Nadja lär ju ska updatera om fina ferren igår, som jag inte var på.. Puss!

/amanda

hair and makeup


Eftersom jag är en white trash light-brud och inte en söt liten bakelse så är det frisyren (& makeupen) som Mary-Kate har på bilden ovan jag ska försöka efterlikna på lördag när det vankas studentbal. Snygg tycker jag.

/amanda

.


asbra.

hjälp!



Imorrn är det studentfotografering och jga har (FORTFARANDE) ingen aning om vad jag ska ha på mig!.. förutom mössan då.. känns som om jag kommer stå med panik upp till halnsen imorgonbitti.

/Amanda

kära pappa

Hej och sorry för dålig uppdatering men hela telefonnätet har legat nere under helgen och gjort det väldigt svårt för någon här ute där jag bor att ringa eller använda internet. I helgen har jag firat min kära och älskade pappa. När vi överraskade honom höll han helt serri på att få en hjärtattack! Han och mammavar bjudna på middag hos min äldre syster. Vi andra syskon var hos flick och pojkvänner och på bio osv... trodde han ja! Vi alla hade samlats hemma hos syrran, lagat mat och världens största tårta. När vi kom ut från rummet där vi hade gömt oss höll han på att svimma, lillpappi min. Efter det åkte vi gocart och rodeotjur (asroligt!) och for sedan tillbaks till syrran. Där väntade ännu en överraskning! Efter maten bar i ut den gigantiska tårtan men femti ljus på som han fick blåsa ut. Dessutom fick han ett kuvert som innehöll en skärmflygningsäventyr! Han har önskat sig det så länge och när han såg vad han fick blev han så rörd. jag har aldrig i hela mitt liv sett pappa så glad och ledsen samtidigt. Jag gråter nu när jag tänker tillbaka på hur stolt han var över oss som hade kunnat ordna det här alla tillsammans. Han hade verkligen inte förväntat sig något alla eftersom han egentligen inte ville bli firad, men fy så glad han blev!

two years

älskade, älskade svärmor bjöd mig o kristo på bowling och mat på olearys ikväll. hon skjutsade oss dit och hämtade oss efteråt. det var nästan som när man var liten och skulle på "dejt". det var så mysigt att få rå om varandra... självklart vann ju jag bowlingen (som vanligt), lite tröttsamt att bara vinna jämt måste jag säga ;) nu ska vi krypa ner i sängen och kika på filmen vi hyrde idag. det blev SAW 5, åh, så romantiska vi är

ps. när vi kommer hem så står det en söt skål med godis i på bordet. och en hjärtformad lapp med orden "Kristoffer (`v´) Nadja. Puss och kram från mig! /A". HUR SÖTT?

NADJA


prince


nu sitter jag här hemma hos kristo medans han provar balkostymen! så stilig är han. och idag firar vi 2 år, jag och älsklingen.  (egentligen på tisdag, men hur roligt är det att fira på en tisdag?!)

NADJA

swosh


bjuder på snygga sandra såhär på tidiga-kvälls-timmen. har precis ätit middag med svärmor och ska alldeless strax svida om till en lite finare outfit. ikväll blir det musik på pipeline med pidji. ha en bra kväll!

Nadja

musicandstuff


nu har kristo gjort sin radiodebut och det gick hur bra som helst! jag är så stooooolt =) nu är det bara att ladda inför spelningen på pipeline ikväll. yehow, musicday

Nadja

dresses and music


har precis köpt världens finaste studentklänning. yes! trodde aldrig någonsin att jag skulle lyckas, men joooooo det gjorde jag! nojd_tjej_90 kan jag lova. nåväl, ska väl inte fira i förskott... får vänta tills den ramlar ner i brevlådan och sitter som en smäck på min kropp!

nu sitter jag och lyssnar när kristonopolos spelar gitarr och sjunger. han ska ju nämligen vara med på radio guld imorgon! och jag är så spänd! från 14.00 kommer kristo sitta i studion och gissa vem som kommer vara nervösast? JAG. hualigen, vet egentligen inte varför. för spela kan han, och sjunga kan han och han kommer sköta det här galant. kommer vara stolt som tuppen! klicka här för att lyssna, för det kan ju faktiskt göra. live! så klockan 14 kan ni alltså lyssna på just den länken.
ett stort lycka till dig min älskling

Nadja

like no one else


ingen motivation för någonting



Nu är jag ledig fram tills söndag, sedan går jag en dag i skolan, är ledig två, på fredan är det körlektion och sedan helg. På lördan är det studentbal?! Dagen efter studentbalen fyller pappa år och på onsdan veckan därpå åker jag till Sölvesborg och Sweden Rock festival. När jag kommer hem därifrån är det bara några dagar kvar till studenten. Jag får panik. ..Jag har panik!

/Amanda

GIVE. ME. THOSE!


GIVE. ME. THOSE!

mjau

Jag är så lycklig just nu! Livet leker och jag gråter och skrattar samtidigt. Åh. ja kommer knappast kunna somna ikväll, jag är så lyrisk. Allt är underbart. Åh! Jag kan inte förklara känslan men sammanfattat; Jag älskar livet!

Lykke Li

Med bara femton dagar kvar till Sweden Rock vill jag inte lyssna på för mycket musik ifall jag kanske, kanske, kanske skulle tröttna (om det nu är möjligt?!). Men nu kunde jag inte hålla mig. Lykke Li går varm i datorhögtalarna och jag gungar i takt till hennes ljuva stämma och knäppa danser. Inte nog med att hon har catchiga låtar så är hon snygg också!

 

 

 



/Amanda

yesterday


Jag hade en väldigt rolig dag igår! Den började med sminkning i timmar och sedan en fotografering. Ombyte på busshållsplats och en galen färd till Folkets park där min baby spelade. Efter det blev det BigBoy och ett band som följdes upp av ett annat, och ennu ett. Checkpoint Charlie var grymma iallafall. Helt klart värda att frysandes vänta i timmar på. Christopher var grym på scen och jag vet inte om jag har hört någon bättre sångare förut. Jaja, nu blir det snabbdusch och sedan väntar sängen. Puss!

/Amanda

foto

bilder från fotograferingen i lördags:

ovan: nadja

ovan: amanda
det är min älskade pidji som har fotat och sminkat. hon är ju bara såååå duktig! fick goosebumps när jag såg bilderna och blev lyrisk som ett litet barn på julafton.

Nadja

For those about to rock, we salute you



Idag ska jag sova, äta gott, se på tv, mysa och ha öronproppar i öronen..

Jesper ska nämligen spela på FolketsPark imorgon och alltid dagen innan en spelning spelar han så mycket gitarr att jag blir galen... och det är ju inget bra. För imorgon måste jag se pigg och fräsch ut för då ska jag och Nadja bli fotograferade av Amanda. Ska bli kul att se resultatet av det!

Klockan 17.00 börjar iallafall min baby att spela och det håller på fram tills 01.00. Så, kom och kika om ni vill!

/Amanda

rösta!

psst... här kan ni rösta på våran drake (dvs nr 29). vi räknar med er!!

-------------------------------------------------


.


biking, hiking and i'm too cool for school



Om en liten stund bär det av till skolan där jag och min kompanjon Nadja ska hålla egen lektion i Sammhällskunskap. Ska bli mycket trevligt då jag vet att alla kommer att älska den (om vi får till de där förbannade häftena!). See you in a while, Crocodile!


/Amanda

rosa glasyr


Första ögonkastet och jag smälte. En rosa pralin! Åh vad jag önskar att jag kunde se ut sådär.

/Amanda

stolta föräldrar


Nadja, vår lilla Bebidrake och jag.

 
Jag ville bara be om ursäkt jag med för det krassa underhållet här på lillbloggen vår. Vi SKA skärpa oss... snart. I fredags var vi på 20års kalas. Taco till middag, sockerkaka till efterrätt. Sedan blev det en långpromenad till Timrå simhall för där skulle själva festen hållas. Jag for tyvärr hem tidigt  pga sjukdom. Dessutom har jag nu FORTFARANDE problem med att gå riktigt och jag kan inte ha skor på mig eftersom jag fick feta skavsår efter promenaden i knappt använda klackar. Inte najs. Förresten kommer det pics:)

/Amanda

sorriiiii


FY-FAAN VAD VI SUGER!
det finns inga ursäkter för hur jävulskt dåliga vi varit på att uppdatera på sistone, men, jag tänkte försöka ursäkta oss ändå...

det har varit studentfest, födelsedagar, grillning, begravning, dop, skola (för att nämna lite). vi har också målat en drake som ska stå i stan.  punkt. förlåter ni oss?

det är väldigt prestigefyllt för oss. eller?

ska sluta svamla och försöka göra mig lite tjusig. idag ska vi nämligen fira våran älskade basti, som har fyllt 20. bomber och granater, säger jag. en stor puss till dig gubben! från oss båda.

Nadja

rolig dag

Idag blir det strul, strul, strul och stress, stress, stress. Anagligen massa konflikter också. Bajs. Imorgon fyller Basti 20 och min lillebror blir 17 bast. Wihoo!

Looks like it's happened again


Modeller som extraknäcker som skådisar har jag aldrig sett som en bra kombo. Men Clémence Poésy är underbar. Och snygg.


/Amanda

Is this fashion?


Jag har funderat mycket på det här med mode, trender, vad som är snyggt eller inte. Vi pratade lite om det i torsdags hos Lina. Vi säger att vi älskar kurvor, att Beyoncé Knowles är vackrare än Nicole Richie eller Allegra Versace, men vi alla väljer att börja träna och tänka på vad vi äter innan sommaren. Inte för att vi vill vara hälsosamma, utan för att vi ska anses vara vackra, snygga och sexiga i våra små bikinis på stranden inför människor vi inte ens känner. Vi intalar oss att det inte är fel. Att vi inte alls är osäkra i oss själva utan att vi helt enkelt känner att vi behöver rusta upp oss, ta en nystart och bli hälsosamma trots att vi inte är ohälsosamma i nuläget. Jag själv har börjat ta en promenad varje morgon innan skolan och dricka minst ett glas vatten per dag. Jag är en sådan person som aldrig har druckit vatten förut, jag tycker att det är fruktansvärt äckligt, men jag gör det för att det är bra. Det rensar ut gifter ur kroppen och jag kan läsa i varje tidning att det gör under för min hy och mitt hår. Jag gör detta för att det är bra för mig. Men ändå står jag där framför spegeln varje kväll och studerar min kropp noggrant. "Fan, jag hade nog varit bra mycket finare om jag hade haft smalare lår och en fastare rumpa. Allt fläsk jag har på magen skulle jag inte bli ledsen över om det försvann." Jag klämmer, ser mig i profil, önskar att jag hade haft en mindre näsa och smalare ansikte. Vad beror allt detta på?


Jag tycker verkligen att det här är konstigt, för jag har alltid, alltid, sett mig själv som en stark person. Jag har alltid haft bra självförtroende, känt mig älskad och stått upp för både mig själv och andra. Jag har känt mig trygg. Men när jag nu tänker efter på hur jag behandlar mig själv blir jag rädd. Hur har jag kunnat bli så här? När jag tänker tillbaka på min uppväxt kan jag inte tänka mig någon bättre. Mina föräldrar är de bästa i hela världen! De har alltid behandlat mig och mina syskon med respekt, visat hur mycket de älskar oss och umgåtts med oss. Jag har haft det tusen gånger bättre än de flesta. Det finns inget någon skulle kunna klaga på eller tillrättavisa i deras uppfostran som jag ser det. Så jag vet säkert att det inte är från dem denna självkritiska bild av mig själv kommer ifrån. 


Det är hemskt och tragiskt att människor världen över behandlar sig själva såhär. Det spelar ingen roll hur man ser ut för det är inte utseendet som räknas. Vi vet det. Men vi verkar vara hjärttvättade. Antagligen redan ifrån barnsben. Reklamer, supersmala och sminkade Barbiedockor, kvinnor är offer och män är hjältar. Eller så är kvinnan den manliga hjältens hjälpreda. Whats up with that?


Nä hurrni. Vi får ta och ändra på det här och det är nu. Vi bestämmer att varje dag försöka intala oss hur vackra vi är, från insidan och ut. Att vi är perfekta och underbara, att vi bara är värda det bästa. Jag tycker också att vi bör hjälpa de som inte klarar att ta sig ur kriser själv, stötta och visa att vi finns där för dem. Jag tycker att vi börjar vårt anti-dålig-självkritiksliv nu.


Glöm inte;

Det är insidan som räknas!


this is real beauty

"Hej tjejer! Var tvungen att titta lite på eran blogg, kul att ni har den tycker jag. Måste bara påpeka att en del av de bilder som ni lägger ut ser för hemska ut. Visa fräscha tjejbilder istället för trasiga, ångestframkallande bilder, en del bilder är ju rent sexistiska....har en känsla av att vi har något att diskutera över en middag...Tjejer är bäst, visa vår styrka och inte vår svaghet, var en förebild för kommande amazoner. kram på er."

- Mamma Monika






Med det här ville

jag bara påpeka att Nadjas mamma är en förebild. Inte konstigt att Nadja är som hon är, underbart!♥

we aren´t that superficial


WFTS


igår var det partiii partiii. hade så jädra skoj.

ikväll blir det grillning med alla mina lovers. kommer ha det bäst.



NADJA

RSS 2.0
Test