Ta avstånd från Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson.

Visst, det här är ingen politisk blogg utan den handlar mest om vår vardag och kläder blandat med musik. Men - nu sker ett undantag.


Att Sverige Demokraterna växer sig större varje dag kan ingen ha missat. Att allt för få har missförstått deras underton är däremot något som verkar ha gått många förbi.

 

I Aftonbladet den 19 oktober publicerades en artikel (läs den här: debattartikel med Jimmie Åkesson ) som Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson skrivit. Där han rakt ut menar att muslimerna är vårt största utländska hot sedan andra världskriget, viket han bygger på egna, påhittade fakta. Han säger också att det finns ca tio muslimska organisationer i Sverige, det betyder att han vet mer än vad SÄK (Säkerhetspolisen) gör.


Jimmie Åkesson skriver också i sin artikel att Sverige har flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna. På det första påståendet finns en mycket bra förklaring.

I Sveriges kriminalstatistik räknar man antalet anmälda brott. Det betyder att alla våldtäcksanmälningar räknas. Om det sedan rubriceras som sexuellt utnyttjande eller inte ens har hänt spelar ingen roll, eftersom att det blev anmält som ett våldtäcksfall. Sedan finns dessutom ett stort mörkerantal, alltså, fall som aldrig anmäls. Därför kan man inte luta sig mot sådana siffror, eftersom det inte ger korrekta siffror av verkligheten.

Att anmälningarna i Sverige ökat kan också vara åt det positiva hållet, så mycket positivt det nu kan bli. Det kan visa på att acceptansen för våldtäkter har minskat och att vi därför anmäler oftare när vi känner att vi har blivit utsatta för något oacceptabelt.

Påstående numer två kan vi helt räkna bort, då Åkesson helt sonika har tagit all såkallad fakta rakt från sitt huvud. Alltså är detta en ren lögn.

Allt han säger och skriver har en underton av främlingfientlighet och ibland även rasism. Att människor verkar tycka att detta låter "okej" förstår jag inte.

Som avslutning på den upplysande artikel skriver han ” Som Sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”

 

 

Jag säger; Det är människor som Jimmie Åkesson som är mänsklighetens största hot. Trångsynta och rädda. SD kan jämföras med Hitler som också han började smått med att tala om för folket att judarna tog jobben och fick ekonomin att bli dålig. SD säger samma sak fast om muslimer. Vice ordföranden Jonas Åkerlund talade om ”ett folk, ett land, en nation”. En uppseendeväckande anspelning på Hitlers ”ett folk, ett land, en ledare”.

 

Det SD står för är ren och skär främlingsfientlighet och inget man bör stå bakom. Gör istället motstånd och visa att du är bättre, smartare och har öppnare ögon. Vi är det nya Sverige och vi bör göra det bättre. Utveckling är bra! Använd hjärnan och ditt sunda förnuft. Ta avstånd från Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson.

 


Kommentarer
Postat av: Anders @ ungsvensk.se

Hoppas att du kommer att trivas i ett shariastyrt Sverige.

2009-10-26 @ 15:36:27
URL: http://ungsvensk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test