första advent

Idag är det första advent och nu ska jag äta årets första pepparkaka!


Såhär blond ska jag bli snart, eller, vill jag bli snart.



Förresten ska jag till Rom över lucia, någon som har några shoppingtips?


/Amanda

johan palms största fan



HAHAHAHA!

tjej skämmer ut sig inför hela Idol-tittande folket!

HHahaHAhahHHAhahHAhahHHAhhahahahHAhaH!


Det är typ det ända jag kan få fram just nu. Märkte att Nadja tydligen kände samma sak efter två sms jag fick av henne bestående nästan bara massa "HAHAHAHAHAHAH":n.  

Vad var det med tjejen som skrek så mycket åt Johan Palm i idol? Om man nu har någon som idol, eller är kär i en person, vill man då skämma ut sig inför den personen PLUS HELA svenska folket? Nej, precis.  Frågan är då varför hon gör det, två gånger?!

Visar klipp på tjejen när det ploppar upp på youtube vilket är, om jag får gissa, senast imorgon.



/Amanda

povel ramel




en låt som gör en glad minsann. han är ju för söt ;)

Nadja

goodlooking!


Jag älskar fortfarande mörka läppstift.


/Amanda

Pixie Geldof



Jag tyckte att det här var riktigt snyggt. Jag älskar när människor kör all in och chockar trots att det ser ut som om de tog kläderna som låg närmast sängen. Älskar hennes kurviga höfter också, väldigt vackert enligt mig. Ett par liknande tajts/byxor ska jag sy till mitt projektarbete, fast mina ska nog vara aningens högre.

/Amanda

våran dans



yes, här har ni våran härliga bröllopsdans. en fin femteplacering vart det, och det var vi väl ändå värda även fast jag tycker att vi borde vunnit ;) *blink blink*

Nadja

dagens ord

idag fick vi lära oss ett nytt ord. och det är tydligen något vackert!

fitta = våt strandäng

musica




fy fabian för söta lilla isabell som skrev det gulligaste jag hört på jäkligt länge. barn är så ärliga, och kloka!
hursomhelst. jag tänkte bjuda på lite musik såhär i höstmörkret :) whitesnake här ovan.
nu: te och halv 8 hos mig

Nadja

det är inte någon fara..


signe


snyggsnyggsnygg!

snygga esther!






är hon inte galet snygg så säg?

som amanda tidigare nämnde så har vi haft vaganttävlingar idag (studenttävlingar som avgör vilken klass som ska få ta studenten först). vi var sjukt bra och vi kom 5a. helt jävla mör. kanske kommer det upp bilder, beroende på hur bra vi blev på bild ;)

Nadja


FashionFlash's snygga ben




Idag fick jag hem Karoline's  tajts. De sitter som en smäck och är bland det finaste jag har sett! Tack så hemskt mycket!
 

Jag tror att jag talar för både mig och Nadja när jag säger att jag är helt slut i kroppen.  Idag har vi haft en massa student-tävlingar och det tar på krafterna att vara så lycklig, förbannad, glad och hetsig på samma gång. Hoppas ni har haft en bra dag ni också!

/Amanda

summer

 

Tjusig!

Nadja

lita ford till sverige



nu har första bandsläppet inför sweden rock 2009 ägt rum.
vi välkomnar band som heaven & hell, dream theater, europe, in flames och lita ford till sverige! jag tycker det är skitcoolt med lita. och man kan ju fråga sig ifall hon är lika snygg än? ;)


Nadja

klorin jeans 2





Måste sys in lite, annars FÄRDIGA!

/Amanda

klorin jeans

Jag har klorinat ett par jeans igen, de här blev riktigt snygga! Ni får se dem när jag kommer hem för nu ska jag till BirstaCity!




/Amanda

inte idag men igår







/Amanda

kollage


kollage snattad från fashionflash.

/Amanda

Alexander Wang's kollektion..


.. är precis lika snygg som alla säger!


/Amanda

LE GANG


Mk olsen

bikbok


bild: fashionflash

ge mig nitvästen och de fläckiga jeansen!

Nadja

lite inspiration såhär på morgonkvisten!


Mossan, så förbannad snygg!


/Amanda

Nadja

nu ska jag följa amandas exempel och berätta lite om mig själv helt enkelt.

för er som kommer nya från amandas blogg och er övriga nyläsare: Nadja heter jag och fyller 19 den 25 januari. jag bor hemma hos min underbara mamma och två syskon men bor mestadels hos min pojkvän. jag är en total klädes och musiknörd och missbrukar chips - i stora jäkla mängder. nu i december ska jag åka ner till stockholm för att se whitesnake för andra gången. har även sett band som kiss, def leppard, tesla, judas priest, poison, easy action och europe.

jag och amanda träffades första gången hösten 2006 då vi började i samma klass. sedan dess har vi hängt ihop som ler och långhalm! :) vi tycker om precis samma saker och har precis samma värderingar. vi är helt enkelt perfect match in heaven!


Nadja



Amanda

Hej! Det här blir mitt första inlägg på FashionHunters. Det känns suveränt att äntligen få börja blogga om mina intressen tillsammans med en så underbar människa som Nadja.
Tänkte börja med att berätta lite om mig själv i all enkelhet.
Jag fyller snart 18, den 18:de december för att vara exakt. Då blir det rikligt med galej kan jag lova. Jag gillar att gå på konserter och ska i februari se AC/DC. Innan har jag sett t.ex. Alice Cooper, Iggy Pop, Nationalteatern, Kiss, Judas Priest, Def Leppard, Whitesnake m.fl. Jag spelar även lite gitarr och försöker lära mig att spela lite trummor. Kläder, design och mode ligger mig också mycket varmt om hjärtat såsom min familj, pojkvän och mina vänner.


 
/Amanda

rodsaft + dodens = fashionhunters

yes, nu har rodsaft och dodens blivit ett. från och med nu kallar vi oss för fashionhunters och kommer blogga i en härlig blandning av mode och musik.

Nadja

RSS 2.0
Test