Projektarbete!

 
foto; jag

Ett litet smakprov av vad som komma skall. Här är en otydlig bild av mitt projektarbete som ska redovisas imorgon. Ja, jag är NERVÖS!

Fina modellen är min söta granne Josefin. Önska mig lycka till tills imorgon!

/Amanda

enmassastrunt


bild: jossi. (bild på mig från isomras, bara för att sommaren är så jävla kung!!!!!!!!)

morsning korsning. skippar skolan idag för att öva på projektredovisningen som ska ske på onsdag...
jag-gruvar-mig! men samtidigt ska det bli så jävla skönt att ha allting gjort. jag kommer gråta av lycka när redovisningen är över och projektrapporten är inlämnad. my god

well... nu är det bara att invänta min kompanjon moe. bör kanske ta en dusch

HAVE A NICE DAY! Nadja

the magic numbers, real magic


indian


bild: eva kolenko

Zebra


Bild: Blondinbella.se

Hur snygg var inte Jessica, pogramledare för Let's Dance, på genrepet inför sista avsnittet? ÄLSKAR hennes zebrabrallor och nitklackar. Mums! 

lista, gäsp!

Esther har gjort ett inspirerade vårklädselkollage som jag gillade. Tänkte lista några saker som jag kommer att köra på/vill ha.





- Ljusare kläder. Jag blir trött på mig själv i allt det svarta. Så, lite grått måste jag ha.

- Nitar. Jag älskar dem än.

- Kilklacks boots från Bronx. Vill ha! Vill ha! Vill ha! (dock heeeeeeeeeeeeelt slutsålda i min storlek..)

- Min jeansväst.

- Lockar. Nadja lockade mitt hår igår, jag har nog aldrig känt mig så söt!

- Mindre plugg! Det allra viktigaste.. ska bli så skönt att få påsklov snart.



Nä, nu ska jag snart krypa till kojs med grabben och slå på en movie. Kanske fixar vi ihop lite krubb med, mums!

don't forget the nature

glöm absolut inte att släcka alla lampor ikväll. mellan halv nio och halv tio! en timme för naturen.

yesterday, today and tomorrow



Igår - 75års kalas och Aveny med gratisdrinkar och Hardcore Superstar. Idag - tacos, godis, tv och alldeles för mycket plugg..


Vill också tipsa om en underbar men hemsk, sann historia. Prayers for Bobby heter den och handlar om en homosexuell kille som inte blir accepterad för den han är av sin familj och speciellt inte sin väldigt troende mamma. Se den. Jag grät i timmar!!

hardcore


bild: jag (kristo och jag efter en vaganttävling. han var joker och jag var troll)

nu ska jag stuva ihop mitt smink och lite kläder och sedan bege mig till kristo. ikväll blir det aveny, rockbaren och hardcore superstar tillsammans med kristo och rasmus. jag hoppas innerligt att amanda kommer följa med oss. pidji kunde inte följa med och jag kommer sakna henne supermycket. vad ska ni göra ikväll?

Nadja

fotograferingen


bild: jag. (amanda och amanda på svenskan. söta huh?)
igår vaknade jag klockan 6. åkte till skolan och jobbade konstant mellan halv 9 och 22!!! jag och moa hade fullt upp med att göra den sista touchen på smyckena och förbereda allt inför fotograferingen. vid 5tiden kom sandra till skolan för att bli fotad och när vi tagit de allra första korten så slocknar lampa för lampa i hela skolan. jag höll seriöst på att kissa på mig! och då vi var arga för att vaktmästaren inte tagit en riktig titt i skolan och då vi var rädda för att larmet skulle sätta igång så tog vi vårat pick och pack för att bege oss hem till sandra. väl där gick arbetet bra, hon var jätteduktig och bilderna blev precis som vi  tänkt oss! är så jävla nöjd. tusen tack till dig sandra som orkade ställa upp!

bilderna laddar jag upp så fort jag kan

Nadja

smokey room


bild: barbara vidal


har jobbat på mitt projektarbete från halv nio till sex, sju varje dag den här veckan. imorgon blir minsann inget undantag för då blir det fotografering av våra smycken på världens finaste modell. kommer bli awesome

Nadja

off to go!


Klockan ett ska jag iväg till tandläkaren med en resväska full av kläder, skor, smycken och smink. Efter det bär det av till skolans fotostudio där jag ska fotografera till min projektarbete. Nästa vecka får ni se bilderna!

Ciao! /Amanda

the best days of my life


guden, david coverdale gav mig och amanda en slängkyss. den var till oss. kommer aldrig någonsin att glömma det, den lyckan. jag har kollat på videos från SRF 2008 och skulle faktiskt kunna gråta av glädje. garanterat de bästa dagarna i mitt liv. so far

Nadja

grunge


inte för att jag är förälskad i skotskrutigt överhuvudtaget så gillar jag detta. bilden ser så jävla häftig ut. like, like

good-looking


denim, black and high heels


Nu har även jag skaffat mig en jeansväst! eller okej.. det var ett tag sen. Men jag har en!

/Amanda

mk


Hur snyggt? 

partey



rock'n'roll will never die



bild: icanteachyouhowtodoit

I kväll blir det en skön kväll. God middag med en liten del av familjen, marängswiss till efterrätt och på det blir det dans i form av Let´s Dance.  Vad händer er i afton då? Ut på galej i de högsta klackarna eller en softarkväll i soffan?

/Amanda

Elsa Sylvan



Elsa Sylvan. Kompis med Lykke Li och modell. Född 1987. Blev upptäckt på Gröna Lund. Jobbar nu i New York.

Height:180 cm
Bust:79 cm
Waist:59 cm
Hips:88 cm

does she loves you?



THE dress


Hur fin klänning?!  från Diana Orving, ge mig!

about yesterday


systrami en blåsig sommardag
igår var en så himla mysig dag. jag var nämligen ledig från skolan (som varje tisdag). jag blev väckt av mamsi som undrade ifall hon fick bjuda på middag på stan och självklart fick hon det. jag klev upp, bakade scones och gjorde te till mig och kristoffer. sedan åkte jag ner på stan och mötte mamsi. vi sprang runt på lite olika affärer och köpte dukar, servetter, ljus i alla möjliga former, glas osv tills på fredag då hon fyller hela 50 år. tänk vad tiden går fort, och ändå ser hon inte ut att vara en dag över 30 ;)
vi satte oss sedan på victoria och åt. riktigt jäkla gott var det. och jag älskar sånt här, lite vardagslyx!

ju juste. provade jeans också... då kom jag på varför jag aldrig ger mig in på att prova jeans. fy-fan

NU: SKOLA

Nadja

Hello Cowgirl!





bild: elle

Varför vill man alltid hämnas på någon som gjort en illa?

in her closet


See more videos on modelinia.com

r-u-b-r-i-k


bild: alex covo
skola idag. punkt.

chanel tattoo


icanteachyouhowtodoit

Åh, jag är så sugen på att göra tatueringarna NU! .. men som fattig student utan jobb får man vända på slantarna och spara lika hårt som en kyrkråtta.

Idag har jag sprungit runt i huset med min busiga lilla brorson som fyller ett om nån vecka. Han är så go! Dessutom har jag sytt lite grann, men dumt nog inget på projektarbetet som ska vara inlämnat om två veckor!! STRESS!

Natti, natti! /Amanda

rosett



Ikväll kanske jag ska iväg på partaj igen, men vi får se hur jag känner later. Men om, så ska jag defenitivt ha en fet rosett i håret.

ciao! /Amanda

fest skratt och kanske lite mer



Igår var jag på fest hos Matilda
i min och Nadjas klass. Det var väldigt roligt! Mycket musik, hemligheter som blev till, hemligheter som avslöjades, gråt, skratt och allt annat som hör till. När vi sedan skulle dra ner på krogen gick allt i stöpet. Jag blev på dåligt humör och Amandas plånbok försvann men återfanns igen hos Matilda. Det jag vill säga är egentligen ingenting om gårkvällen. Eller, jag kom på mig själv med att veta det här igår. Men det finns personer som är underbara, som försöker förstå. Några av de här personerna går man inte alltid ihop med, men när det verkligen gäller finns de där som stöd. Andra är som en del av sig själv, som har en bit av ens hjärta och tar hand om det som sitt eget. Om inte bättre.


Jag kommer alltid finnas där för de jag bryr mig om, de som har en bit av mitt hjärta, hur litet eller stort deras problem är. De andra kommer jag att ställa upp för när de verkligen behöver det. Trots att vi kanske inte alltid drar jämnt.

.. och du Freddieboy - ♥


/Amanda

släck för en ljusare framtid


  



Den 28 mars 2009 klockan 20.30-21.30 släcker miljontals människor ljuset i en manifestation för klimatet. Världen förenas i en enkel handling - att släcka ljuset under 1 timme. WWF uppmanar nu alla att delta.

jag kommer garanterat spendera denna timme i mörker

Nadja

äntligen


bild: julie williams
(ja, nu har våra älskade studentmössor äntligen anlänt!!!!!!!!! jag känner mig alldeles fnittrig. lite töntig sådär. men åh, studenten är så nära. freedom)

Nadja

student 2009

Idag fick jag min studentmössa! Nu känner jag att det verkligen är på riktigt!

ännu ett klagande musikinlägg


journey
JOURNEY (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) kommer till swedenrock. utan steve perry dock. jag vet inte om jag ska vara glad eller alldeles förkrossad. ska jag glädjas över att få höra steves underbara verk sjungas av någon annan?! som knappt kan sjunga... nä.. jag vet inte jag. stjärt

Nadja

soon - sea of shoes..

jag har fått ett par skor av min underbara papi. de påminner endel om de här;



/Amanda

Isabel Marand fall 2009




Hider Ackermann fall 2009



project; make something cool out of trash

Första skoldagen efter lovet, men jag var inte ens på skolan trots att jag har längtat lite. Istället följde jag med min grabb till vårdcentralen och nu håller jag på med projektarbetet. Just nu syr jag ett par harems-kostymbyxor som förhoppningsvis blir rätt coola. Ikväll ska jag dessutom testa olika sminkningar på mor min för att se var som blir bäst till fotograferingen. Nadja hälper mig nog gärna med stylingen den dagen då fotograferingen äger rum. Har hittat några bilder som får stå för inspirationen då jag vill ha lite punk/grunge stil på det hela. Mycket hår, mycket smink, men inte så mycket att sminket tar all uppmärksamhet ifrån kläderna om ni förstår hur jag menar?




/Amanda

sov gott

förlåt för dålig uppdatering men jag har sörjt den här helgen.

blåhåriga plupp.


bild: kiss 30 maj 2008


hej. fredagen var kung. en massa bra musik och gott att dricka. härliga människor. ja. var väl typ det....
igår låg jag iallafall och mådde så fruktansvärt jävla dåligt. har ALDRIG någonsin varit bakis och igår var det bortom alla jävla gränser kan jag säga. åt helvete med det. har inte återhämtat mig än alltså och det är just därför som jag inte har uppdaterat...
tänkte kila in i köket nu och hjälpa mamma. hon har skurat ur varenda liten vrå i köket och varit så himla duktigt. och vad är det för dag idag? internationella kvinnodagen... mm, och vart fasen godhjärtade gentlemännen en dag som denna? inte här iallafall. skam ;)

Nadja

tonight


idag har jag och pidji fotat harleqeen i princip hela dagen. utomhus i hundra minusgrader, samt inne i sloniga lokaler. slutresultatet  kommer garanterat bli en hit. nu ska jag slänga i mig en middag och sedan åker jag, kristo, stoffe och pidji till nicklas och cattis för att umgås. sedan blir det aveny för att lyssna på redlight attraction och wolf.

hur ser eran kväll ut?

Nadja

models in milan


bild; style.com
Idag har jag underhållit mig själv med att kolla igen alla visningar (fall 2009 ready to wear) och slingat mitt hår. Ikväll blir det Män som hatar kvinnor.

/Amanda

modeller sökes!

amanda lagar mat. så jag får föra fram meddelandet.

nu söker amanda modeller till sitt projektarbete. hon har sytt en kollektion men söker nu fler modeller. nu vet ju jag att ni, kära läsare, är väldigt dåliga på att kommentera, och är väldigt anonyma. men bor ni här i sundsvallsområdet och känner er sugen på att ställa upp. hör då snälla, av er. bilderna kommer fotas av mig och styling fixar vi på plats.

några frågor?

mail: [email protected]

Nadja

kolla benan!


Nu ska jag börja med middagen. Det blir samma maträtt som vi åt på nyår. MUMS!

dr martens


bild: dunno
jag vill ha ett par riktigt slitna och använda dr martens. ett par mörklila eller mörkgröna. å, ge mig

Nadja

today's



Idag ska jag antagligen slinga mitt hår, var över två månad sedan sist vilket är rekord för mig! Idag har jag varit hos min syster (fast hon var inte hemma) med min kära bror och dessutom har jag sytt klart min korsett som jag blev väldigt nöjd över! Sen ikväll ska jag nog träffa grabben min men nu, marinera kött!

/Amanda

summerlovin


photo: rachel waniewski
hjälp vad jag vill ha sommar nu. nu är swedenrocktåget bokat så jag har byggt upp en massa sommarsenarion i huvudet hela morgonen. värme, musik, goda vänners sällskap, ta en öl i sommarkvällen. (jag förstår inte varför jag envisas med att säga "ta en öl" då jag verkligen avskyr öl.... men visst låter det bra mycket bättre att säga "ta en öl", än "ta en cider"?)

nä, nu ska jag ta på mig kängorna och kasta mig ut i snön. stan väntar.

Nadja

biografen

ikväll har jag varit på bio. män som hatar kvinnor. jag är expert på att avslöja filmer så jag tänker inte ens försöka berätta lite försiktigt om handlingen. men ni måste se den! det är ett måste. måste. måste. ok?

ps. ett vykort låg i brevlådan när jag kom hem. tack du älskade. älskar dig så otroligt

Nadja

födelsemärke



Jag har ett födelsemärke under mitt högra bröst ifall någon undrade.
I vilket fall som helst så ska jag snart ta bort det. Förhoppningsvis får jag tid hor farbror doktorn till veckan. Jag älskar vanligtvis födelsemärken, jag tycker det är så himla vackert, men jag måste ta bort mitt eftersom min bh skaver emot och det är inte bra. Eftersom jag kommer att sakna mitt födelsemärke när det är borta tänkte jag tatuera in ett litet, litet hjärta (som på bilden fast mindre) där det satt, i färg såklart. Det kommer inte synas förutom när jag är naken eller möjligtvis när jag har bikini. Så, vad tycker ni om det? Jag tycker det låter grymt och jag tror också att jag kommer att älska den!



/Amanda

smileyfaces


Nu sitter jag och jobbar med mitt projektarbete så att jag blir klar någon gång. dessutom ska jag börja med talet jag ska ha nästa vecka. Förresten måste jag prata med dig Nadja om mitt projektarbete!!

kalkon


bild: ja, nån i pidjis klass i guess
idag har jag och hon ovan beställt våra swedenrock biljetter! var väl ungefär vad jag ville säga. jag och pidji.

jo, juste! hon kommer väl döda mig långsamt ifall jag inte berättar... hon var utklädd till en kalkon på bilden, dom hade pulkarace. guldtrofétävling (motsvarande våran vagant). pulkarace i kalkondräkt. är det inte underbart?!

Nadja

here comes the night


igår besökte jag birsta city eftersom jag hade hört att kim, janet och laila bagge skulle vara där. janet skiter jag blanka fasen i, men kim däremot såg jag framemot att få höra. det kändes som att jag var 8 år igen och skulle se friends uppträfa på ikanohuset. stod där omringade av småflickor med kamera, som skulle kolla på janet. hm.

men ni har väl sett made in sweden? jag tyckte att kim var en bortskämd jävla mupp som trodde han var 100 ggr bättre än vad han är. men oj, vad jag ändrade uppfattning igår. han var hur jävla duktig som helst, sjöng som en gud. och han var 100 ggr snyggare i verkligenheten. yummie?

Nadja

RSS 2.0
Test