Up!


Har precis sett klart på den här underbara filmen! Jag grät och jag skrattade, den var BÄST! Nu blir det nattinatti för imorrn måste jag fara in till la stada för att inhandla lite prylar inför maskeraden på lördag. Ciao!


one more


fotonTvå bilder från idag. Stackars Josefin fick stå med endast linne o kort kjol utomhus i ca tre timmar.. Hon kommer defenitivt att bli sjuk! Men bilderna blev bra tycker jag, så det var värt hennes lidande;)

/Amanda

Twilight + Förhandsvisning av New Moon!


Den 19 smäller det! Då kommer jag och freddieboien sitta på våra dåliga platser och gråta hejdlöst till New Moon! Dagen före premiären, känns fiiiiint!!!!


LÄNGTAR!

snajs


yummie


mary kate


Ta avstånd från Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson.

Visst, det här är ingen politisk blogg utan den handlar mest om vår vardag och kläder blandat med musik. Men - nu sker ett undantag.


Att Sverige Demokraterna växer sig större varje dag kan ingen ha missat. Att allt för få har missförstått deras underton är däremot något som verkar ha gått många förbi.

 

I Aftonbladet den 19 oktober publicerades en artikel (läs den här: debattartikel med Jimmie Åkesson ) som Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson skrivit. Där han rakt ut menar att muslimerna är vårt största utländska hot sedan andra världskriget, viket han bygger på egna, påhittade fakta. Han säger också att det finns ca tio muslimska organisationer i Sverige, det betyder att han vet mer än vad SÄK (Säkerhetspolisen) gör.


Jimmie Åkesson skriver också i sin artikel att Sverige har flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna. På det första påståendet finns en mycket bra förklaring.

I Sveriges kriminalstatistik räknar man antalet anmälda brott. Det betyder att alla våldtäcksanmälningar räknas. Om det sedan rubriceras som sexuellt utnyttjande eller inte ens har hänt spelar ingen roll, eftersom att det blev anmält som ett våldtäcksfall. Sedan finns dessutom ett stort mörkerantal, alltså, fall som aldrig anmäls. Därför kan man inte luta sig mot sådana siffror, eftersom det inte ger korrekta siffror av verkligheten.

Att anmälningarna i Sverige ökat kan också vara åt det positiva hållet, så mycket positivt det nu kan bli. Det kan visa på att acceptansen för våldtäkter har minskat och att vi därför anmäler oftare när vi känner att vi har blivit utsatta för något oacceptabelt.

Påstående numer två kan vi helt räkna bort, då Åkesson helt sonika har tagit all såkallad fakta rakt från sitt huvud. Alltså är detta en ren lögn.

Allt han säger och skriver har en underton av främlingfientlighet och ibland även rasism. Att människor verkar tycka att detta låter "okej" förstår jag inte.

Som avslutning på den upplysande artikel skriver han ” Som Sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”

 

 

Jag säger; Det är människor som Jimmie Åkesson som är mänsklighetens största hot. Trångsynta och rädda. SD kan jämföras med Hitler som också han började smått med att tala om för folket att judarna tog jobben och fick ekonomin att bli dålig. SD säger samma sak fast om muslimer. Vice ordföranden Jonas Åkerlund talade om ”ett folk, ett land, en nation”. En uppseendeväckande anspelning på Hitlers ”ett folk, ett land, en ledare”.

 

Det SD står för är ren och skär främlingsfientlighet och inget man bör stå bakom. Gör istället motstånd och visa att du är bättre, smartare och har öppnare ögon. Vi är det nya Sverige och vi bör göra det bättre. Utveckling är bra! Använd hjärnan och ditt sunda förnuft. Ta avstånd från Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson.

 


i've never been a cat person..Vila i Frid

Läs


Vi vill ägna en tanka åt alla anhöriga och alla som var inblandade i den hemska olyckan. Vi tänker på er och hoppas ni mår bra trots omständigheterna.


R.I.P. Joel.

ey


Jag vet. Asdålig update av oss men det kanske behövdes. En paus alltså. Vi har nämligen fullt upp med att vara arbetslösa och panka. MEN! Vi håller på att planera in årets fest. Ska bli sååå roligt!

Jaja. Ville bara nämna det. Ciao!


AAAAAAAAAAAAH!

IIIIIIIIIIIH! Imorrn ska jag och bästa Freddieboi köpa biljetter till Twilight och förhandsvisningen av New Moon! Fatta!! 4½ timmar fylld med Edward och Bella! ÅÅÅÅH! Och boken New Moon var den jag gillade bäst av alla böckerna så jag har HÖGA förväntningar! Fasen va roligt det ska bli!!(hoppas bara det finns biljetter kvar imorrn, annars DÖR jag!)

/Amanda

KÖRKORT!!!!

Nu måste jag bara skriva det här också... JAG TOG KÖRKORT IGÅR!!:D


Det värsta var uppkörningsmannen. När vi kom tillbaka till Vägverket och han skulle säga hur det gick sa han "Tyvärr......" (och jag kände bara "faaaan också......." och hoppet sjönk till botten av mina tår.)
"Så behöver du inte träffa mig nå mer!"  


SÅ JÄKLA SKÖNT!!


Grattis Nadja!

Okej. Eftersom Nadja inte skriver det själv så måste jag göra det. HON HAR FÅTT KÖRKORT!!! Jag är såååååååå stol!!! grattis gumman!

/Amanda

chloë


http://www.yvanrodic.blogspot.com/

I've become a redhead, and I like it!


Före:Efter:


Okej, det syns ju inte jätte mycket på bilderna hur stor skillnaden faktiskt är..och det är inte fläckigt hellerG'night


Signe, looking good in Erik Hassle music video


Signe, once again!

har inget bättre för mig så, varsågoda, hotguy medley!


mitt hjärtas fröjd, bästa vän och stora kärlek


en av världens bästa sångare


Anders....<3


the guardian, thats 70's show, a lot like love + Ashton = yummie


här har vi verkligen en av världens bästa sångare!


kan man spela gitarr så är man (helt enkelt lika med) het


kommentarer överflödiga, det är ju Kurt


älskar honom i den filmen


over-knee shoes!Tyvärr dålig bild men.. Jag var nyss in på Scoretts hemsida och hittade dem här snyggingarna! over-knee, läder och kilklack - LOVE IT! Blir köp så fort som möjligt!:D


/Amanda

RSS 2.0
Test