I will love you like never before





föralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforver
föralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforver
föralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforver
föralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforver
föralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforver
föralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforverföralltidforver


forever and ever..  
/Amanda

Hear n' Aid


no words

topshop


Snygg tröja!

cynthia vincent


Ni ser själva, eller hur? Ge mig DEM!'


/Amanda

topshop m.m.


Det här skulle jag inte tacka nej till att bära på fredag då vi ska fira skrutten som fyllde nitton i söndags.

/Amanda

rock 'n' roll baby!


yee yee yee, fett snyggt!

skinnbrallor


swedenrockbanden som släpptes var inget att hänga i julgranen direkt. men det är skinnbrallorna från carlings som jag införskaffade mig idag för ynka 49 kronor. 

Nadja

Proenza Schouler pre-fall.


snyggt, svart och lager-på-lager hos Proenza Schouler pre-fall.

väntan

nu har den här hemska väntan börjat. i natt 00.00 släpps nämligen yttligare band till sweden rock 2009, och jag är så spänd så jag dör. har så himla höga förväntningar och kommer bli överlycklig ifall några bra band som tex, danger danger eller sebastian bach. åh, spännande.....

Nadja

erin loves alex, alex loves erin









Jag kan bara inte sluta älska de där två..

Breaking Dawn

Nu sitter nog Nadja och jobbar med sitt projektarbete på skolan, och jag vet en till person som borde göra det.. Men jag orkar verkligen inte! Nä, istället ska jag kika på the Notebook och gråta en skvätt innan jag börjar med läxorna.








Förresten lånade Freddieboy Breaking Dawn åt mig idag! För er som inte vet är det Twilightboken nr4. Ciao!

/Amanda

cloudy morning


bild: nicoline patricia malina
låååååång dag idag. ska åka iväg till skolan om en stund, och kommer inte därifrån förrän runt femsnåret då jag och moa MÅSTE jobba som tokar på vårat projektarbete. det känns så jävla jobbigt bara. men vårat projektarbete kommer bli bäst, så det gäller ju att ha tålamod. nä, nu ska jag släcka ner datorn så att bubbas får sova vidare (den fuskisen är ledig på måndagar). men då slår jag tillbaks med att jag (både jag och amanda) är ledig på tisdagar istället :)

Nadja

sådärja


nu är nittonårsdagen över och jag har fått massor med fina saker. firande med kompisarna väntar på fredag! wiie

Nadja


som ett förlåt..












.. får ni ett inlägg men lite gott och blandat. Jag mår förresten bättre nu.

/Amanda

Grattis min solstråle

Idag fyller min fina Nadja år. Jag hoppas att hennes dag har varit och kommer att fortsätta vara fantastisk. Det är hon värd. Hon är speciell, en person som många ser upp till. Jag är verkligen glad att jag fick turen att börja i samma klass som henne, och sedan i början av ettan har vi hängt ihop som ler och långhalm. I början pratade vi mest med varandra på skolan men efter ett tag insåg vi att vi var otroligt lika. Efter loven lyckades vi alltid komma tillbaka till skolan med likadana kläder, vi älskade att "skämma ut oss" som när vi var pepparkakor i luciatåget. Vi delade båda intresset för rockmusik och intresset för kläder. Vi lyckades också med att skaffa pojkvänner som spelar gitarr, och som dessutom liknade varandra en del. Både jag ock Nadja är väldigt bestämda. När vi väl vill ha något, så fixar vi det också. Vi tar också gärna på oss ansvaret som "ledare" när vi ska göra något projekt med andra t.ex. , och vi jobbar väldigt bra ihop då vi knappt behöver berätta för den andre vad vi vill, eftersom vi vet att den tänker likadant.
 Den 1 november 2008 bestämde vi att starta en blogg tillsammans efter att ha haft varsin ett bra tag innan. Vi gillade tanken på att ha en egen liten bebis tillsammans att sköta om. Den 19 november skrev vi vårt första inlägg.


I alla fall vill jag bara säga att jag är väldigt glad att du finns i mitt liv nu, Najda. Du är en av mina bästa och jag hoppas att det aldrig kommer att ändras. Dig känns det om jag kan prata med om allt, för jag vet att du lyssnar. Du får mig att inte känna mig som en idiot, och det är stort. Tack för att du finns älskling.  Och grattis!







vad är det för en dag?

är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag! :D har redan fått både paket och gratulationer av mina pärlor. en stor puss till er


Nadja


(blank)

jag vet att jag lovade er något annat än det här, men jag ville bara att skulle veta att jag fortfarande lever. jag mår sämre än förut men jag hoppas på ändring snart, annars vet jag inte vart jag ska ta vägen eller hur jag ska göra med allt. önska mig lycka till vilken väg jag än väljer att gå.

/Amanda

bandaid on a bruise


vi har varit lite ofokuserade nu ett tag. av olika anledning. hoppas vara back on track inom kort

one more sadface.

Okej. Nu har jag sett klart Twilight för fjärde gången. Det sjuka är att den blir bättre och bättre för varje gång. Okej. Jag ska försöka klämma ur mig något som passar bloggen bättre nästan gång jag entrar utrymmet här men jag är väldigt deppig just nu och lider av inspirationsbrist. Jag återkommer när jag känner mig glad. Puss

förlåt, men ni måste kolla.
/Amanda

:-(

nu ska jag sova för imorgon vankas begravning. det känns rentav förjävligt. jag kommer bryta ihop och gråta ner mig totalt, för mamma och moster har berättat vad dom har planerat och det kommer bli så obeskrivligt vackert. min lilla moffa

nadja

écoutez sa voix, il est merveilleux!

Som Nadja nyligen skrev " alla tjej har nog varit med om kändisförälskerser", så kan jag konstatera att jag är med om det just nu. Min vän Fredrik är ett stort fan av Twilight och har fått mig att bli det även jag. Just nu har jag väldigt svårt att slita blicken ur bok nr 3 som jag åkte till Skönsberg för att låna idag. Jag vet, jag är störd. Igår såg jag även filmen för första gången med min bror. När den var slut såg jag den igen, och en gång till efter det. Halv 4 kom jag i säng, trött men lycklig. Edward ärdet vackraste jag har sett och vilka ögon mannen har! Det jag villa komma fram till med det här var inte att han är dödssnygg, inte heller att han är en bra skådis, utan att han är en grym sångare och låtskrivare! Det kunde man kanske inte gissa? Iallafall skrev han en låt till Twilight (filmen) på stället, hur grymt är inte det?!

Här får ni ett smakprov på hans fantastiska röst, fylld av känsla, och som grädde på moset, ett pack med bilder på honom!



/Amanda

journey


jag är obotligt upp över öronen förälskad i steve perry. han har skrivit så sjukt fina låtar och har världens vackraste röst. och varje gång jag hör journeys låtar så börjar jag alltid undra vilken jävla kvinna som gjort sig förtjänt av hans kärlek, och sedan lämnat honom heartbroken?!  det är så typiskt mig att alltid tro att låtarna är sanna fast det egentligen säkert bara är en fantastiskt vacker låt som han bara hittat på.

och det här med kändisförälskelser har varenda tjej varit med om, det kan jag nästan satsa hundra spänn på. och det finns ingen som jag skulle byta min älskade kristoffer mot! han är bäst och finast och mannen i mitt liv :-)

Nadja

one three five


photos: julie williams

bloglovin

jag har totalt förälskat mig i bloglovin. ioförsig var det ett bra tag sedan, men för er som inte använder bloglovin - gör det! det blir hundra gånger lättare att följa alla bloggar som man vill läsa.  Följ våran blogg med bloglovin :)

äntligen vila

nu är designen klar tills vidare. jag har några småsaker till som jag tänkte fixa, men det orkar jag inte göra nu så det får vänta :) har suttit med designen hela dagen och ändrat hundra småsaker som säkert inte märks, men det har varit mycket kodning idag. och känner jag mig själv rätt så blir det precis samma sak imorgon.
jag är ledig hela veckan enda fram tills på fredag. schemat är inte direkt jättefullt den här perioden ;)
nåväl, nu blir det lite fika i magen och sedan ska jag och älsklingen kolla på en film som världens bästa anki har rekomenderat.

blondinbellas tvblogg har väl inte en människa missat? och absolut inte jag. jag har absolut ingenting emot henne, men jag har stört mig så sjukt mycket på hur hon ska säga "hej allihopa" och "hejdå!" i varje avsnitt. och jag skrattade gott när jag märkte att någon tänk på precis samma sak som jag ;)



Nadja

designändringar

nu kommer det se lite rörigt ut på bloggen ett tag. vi har nämligen bestämt oss för en lite nyheter här på bloggen. nytt år, ny design. så ni får ha lite överseende med att det ser knäppt ut runt själva utseendet. innehållet ska det förhoppningsvis inte vara något fel på ;)

wet makeup session-09


plockade fram en bild från en impulsiv fotosession. josefin tvättade bort sminket en kväll och kom in i mitt rum för att berätta något intressant. jag flög genast ur stolen och hämtade kameran och snappade det här fotografiet av henne. inte det graciösaste tillfället men läckert vart det ;)

Nadja

changes


bikbok har blivit något helt annat än de var för bara 1 år sedan. det är ju helt fantastiskt. tänk ifall fler kunde fundera på lite förändring när det gäller kläderna som hänger på galgarna! jag vill ha ormtajtsen och en ny skinnpaj. och en jäkla massa nitar. funderar på att beställa hem en radda för privatbruk när jag endå ska beställa till projektarbetet. får se vad pengarna tillåter när stunden är inne.

Nadja

kameran dog 10 minuter senare



edward<3

Förlåt Basti. Jag har precis gråtit så att en tår fläckade ner din bok.

Jag är så kär i Edward. Twlilight Edward. Skit i filmen, läs böckerna istället. Fantastiska.

message

godkväll kära ni. nu är jag supertrött och det är skola imorgon. så jag lovar er helt enkelt bilder imorgon! puss

Nadja

Carro



Snygga modellen Caroline Winberg såg grym ut i sin kroppskedja på Elle-galan i fredags. Ge en till mig med, tack!
Förresten var Lykke Li och Carina Berg verkligen värda sina pris. I love them!

150 dagars

I fredags hade vi väldigt roligt! Började med middag (tacos) hos Lina i hennes fina, fina lägenhet. Jag och Josse var sjukt opeppade till en början men när vi tillslut hade valt outfit blev vi piggare. Vi gjorde oss klara samtidigt som vi snick-snackade en massa och pimplade vin. Därefter drog vi till Matilda i klassen där vi fortsatt att snacka, dansa och spela spel. Sedan blev det 150-dagars festen på aveny och jag hade hur kul som helst! Lite incidenter inträffade som alltid men i det stora hela blev allting super! Igår mådde jag INTE primaballerina men vad gör det? Jag började läsa på Twilight boken och den tog slut samma dag. Tack för en störtskönkväll mina damer, nu längtar jag till 100-dagars!

(bilder dyker förhoppningsvis upp snart)

/Amanda

avenyyy om du gillar att roooooa dig!

heeeej bloggish!

Nu ska vi börja köra hårt och sedan börja dra oss mot en tjej i klassen. Däreftr blir det antingen taxi eller gång ner till aveny där det blir partey all night long. Ha enn najsig kväll och kör gärnet! PUESS!

sexy girl and a hot boy




shipley&halmos


sommar. stråhatt, genomskinligt, bandeau. svart

novell

Hon satt där mitt i smeten, bland alla människor, bland alla ljud. Hon hade som så många andra före henne druckit för mycket, av en enda anledningen, för att döva sin sorg. Om hon reste sig upp nu skulle hon falla, det visste hon.


Där stod han. Leende. Han drog ett djupt andetag och njöt. Det här var det han hade väntat på. Alla människor, ljuden, ljuset. Han lyfte armarna mot taket och började dansa med tjejen som stod framför. Hennes hår föll perfekt över de späda axlarna och hon var snygg, det var hon. Han blundade och drog henne närmare.


Hon förstod inte vad hon gjorde här. Eller jo, det gjorde hon visst. Han skulle vara här och hon saknade honom så fruktansvärt. Hon behövde bara se honom. En gång.

 Förr hade ingenting i världen kunna bryta dem ifrån varandra. De var ett. Var ett. Inte nu längre. Hon behövde frisk luft. Här luktade det svett efter alla människor som dansade. Förr var hon en av dem. Nu minns hon inte längre hur man gjorde.

 Hon pressade sig mellan par som smakade på varandras saliv, och i vissa fall tydligen också magsäckar, för att försöka ta sig ut därifrån. Det var då hon såg honom.


Alla känslor yrde runt i kropp och hjärna. Hur hade han kunna låta sig missa allt det här? Det här var livet. Någon för natten kunde han alltid hitta. Han visste att han både var snygg och charmig med sitt tjocka hår och långa och muskulösa kropp. Dessutom var de flesta av alla människorna här av just den anledningen. Någon för natten. Tjejen han dansade med började kyssa honom. Han kysste tillbaka och njöt fullt av att kunna göra det. "Nu kan och får jag ta vem jag vill, när jag vill." När han började leta sig upp innanför tjejens tröja såg han henne. Hon som hade varit hans i nästan tre år. Han visste att hon trodde att hon fortfarande var det. Att han skulle komma tillbaka. Ta henne tillbaka. Det skulle inte kunna hända. Inte efter att han nu upptäckt vad han gått miste om under de nästan tre åren med henne. Det skulle aldrig hända.


Han dansade med en tjej hon aldrig sett förut. Hon såg att han blev förvånad när han upptäckte henne. Han stelnade till för en sekund, sedan kysste han tjejen med det perfekta håret medan han hånlog med ögonen åt henne. Hon stod helt stilla och kunde inte göra annat än att bara se på medan han kysste henne. Tårarna rullade nedför hennes kinder och i samma stund tog någon ut hennes hjärta, stampade på det, och slängde sedan iväg det på en soptipp någonstans. I just den stunden, i den sekunden, dog hennes kärlek till honom. Förhoppningsvis för alltid.

/Amanda

shoes shoes shoes shoes














Äckligt snygga skor. Samtliga lånade ifrån fashiontoast.com.

90tal

 
jag kommer att vara fuckin'  fab på fredag! 90-tals klackar och pappas skjorta! LOVE


/Amanda

rock dream


Sam Hessamian

visst är bilderna fina? man får verkligen en speciell känsla av dom och man kan nästan känna lukten och höra musiken.

just some frenchfeeling


cool old fashion, not old-fashion.










älskar bild nr2.

/Amanda

den där wang


han gör det om och om igen. helt fantastiska saker! vem skulle tacka nej ditt någon av dessa?

Nadja

same old erin


hello rocker



knightcat

Nu ska jag äta frulle/lunch/middag!

/Amanda

11 jan


igår var det ombytta rollen och lillasyster var fotograf och stylist. jag fick stå framför kameran iklädd josefins nya jacka i hundra minusgrader, medans josefin mös i en varm dunjacka. nåväl, fick ju några bilder iallafall! nu väntar skolarbete, ush!

Nadja

here she goes again




Okej, jag erkänner.. Hon är både snygg och grrrrym!

/Amanda

the notebook

Allie: I need to ask you something.
Noah: What is it sweetheart?
Allie: Do you think that our love can create miracles?
Noah: Yes I do. That's what brings you back to me each time.
Allie: Do you think our love can take us away together?
Noah: I think our love can do anything we want it to.
Allie: I love you.
Noah: I love you Allie.
Allie: Good night.
Noah: Good night. I'll be seeing you.
hur kan man ledsna på den här filmen? världens vackraste. hittade texten på amandas bilddagbok igår och jag grät som en barnrumpa i säkert 30 minuter. her bad!

vitt hår och svarta paltor


Mk

hello model


vouge italia 2004


jag tycker att håret är helt underbart snyggt

Nadja

shoe


dom här skorna ska inom några dagar hem till mig. yummie

Nadja

det här är ingenting jag lyssnar på i vanliga fall men jag tycker att hon är tuff





..och där dök Robyn upp igen!

/Amanda

grammisgalan


Någon fler än jag som kollade in Grammisgalan igår? Någon fler än jag som skämdes? Kleerup gjorde bort sig totalt, Hellström var inte långt efter. In Flames bättrade på sig och GUD vad jag älskade deras låt "Alias" tillsammans med Timo. WOW! var det jag utbrast när jag hörde honom sjunga de första tonerna. Mumma. Dessutom måste jag tillägga att jag ska se In Flames så snart som i början av juni.

Det jag ville komma till var att Robyn överglänste alla. Hon är en stolthet för Sverige. Jag diggar inte hennes musik men jäklar vad kool hon är! Endå sedan hon för första gången tog på sig den silvriga dunjacka har jag varit fast. Du är kung, tjejen!


/Amanda

Shoe Me






De två översta är från JAK&JIL de sista är från Nelly.com och de skorna jag ska bära på min student!

/Amanda

black n white


Alexander McQueen


Sånt här är min grej!

/Amanda

snortajta korta gröna jeans


fuckin' beutiful  bild: citronmuffin

erin


pssssst!




bjudmig

the tiny guy who has IT


take a look at the pic, baby






nitar, svart och en hög hatt


Hur snyggt?  myspace

the twins






Igår firade jag och min baby tre år tillsammans, mycket romantiskt. Trötta och jävliga låg vi framför tv:n hela dagen och bara slappade. Så blir det när det är nyårsafton natten innan.


/Amanda

happy new year

Välkommen till 2009. Vi hoppas att ert nya år komer att vara fullt av glädje, kärlek, snygga kläder och gryyym musik!

Igår hade jag det iallafall väldigt trevlig. Utsökt mat(!), trevliga tjejer och killar och tomtebloss. BIlder dyker med all säkerhet upp snart! Puss på er!


välkommen till år tvåtusennio!

helt enkelt.

RSS 2.0
Test