novell

Hon satt där mitt i smeten, bland alla människor, bland alla ljud. Hon hade som så många andra före henne druckit för mycket, av en enda anledningen, för att döva sin sorg. Om hon reste sig upp nu skulle hon falla, det visste hon.


Där stod han. Leende. Han drog ett djupt andetag och njöt. Det här var det han hade väntat på. Alla människor, ljuden, ljuset. Han lyfte armarna mot taket och började dansa med tjejen som stod framför. Hennes hår föll perfekt över de späda axlarna och hon var snygg, det var hon. Han blundade och drog henne närmare.


Hon förstod inte vad hon gjorde här. Eller jo, det gjorde hon visst. Han skulle vara här och hon saknade honom så fruktansvärt. Hon behövde bara se honom. En gång.

 Förr hade ingenting i världen kunna bryta dem ifrån varandra. De var ett. Var ett. Inte nu längre. Hon behövde frisk luft. Här luktade det svett efter alla människor som dansade. Förr var hon en av dem. Nu minns hon inte längre hur man gjorde.

 Hon pressade sig mellan par som smakade på varandras saliv, och i vissa fall tydligen också magsäckar, för att försöka ta sig ut därifrån. Det var då hon såg honom.


Alla känslor yrde runt i kropp och hjärna. Hur hade han kunna låta sig missa allt det här? Det här var livet. Någon för natten kunde han alltid hitta. Han visste att han både var snygg och charmig med sitt tjocka hår och långa och muskulösa kropp. Dessutom var de flesta av alla människorna här av just den anledningen. Någon för natten. Tjejen han dansade med började kyssa honom. Han kysste tillbaka och njöt fullt av att kunna göra det. "Nu kan och får jag ta vem jag vill, när jag vill." När han började leta sig upp innanför tjejens tröja såg han henne. Hon som hade varit hans i nästan tre år. Han visste att hon trodde att hon fortfarande var det. Att han skulle komma tillbaka. Ta henne tillbaka. Det skulle inte kunna hända. Inte efter att han nu upptäckt vad han gått miste om under de nästan tre åren med henne. Det skulle aldrig hända.


Han dansade med en tjej hon aldrig sett förut. Hon såg att han blev förvånad när han upptäckte henne. Han stelnade till för en sekund, sedan kysste han tjejen med det perfekta håret medan han hånlog med ögonen åt henne. Hon stod helt stilla och kunde inte göra annat än att bara se på medan han kysste henne. Tårarna rullade nedför hennes kinder och i samma stund tog någon ut hennes hjärta, stampade på det, och slängde sedan iväg det på en soptipp någonstans. I just den stunden, i den sekunden, dog hennes kärlek till honom. Förhoppningsvis för alltid.

/Amanda

Kommentarer
Postat av: linaa

"Förr var hon en av dem. Nu minns hon inte längre hur man gjorde." jätte fint :)

2009-01-15 @ 22:34:29
URL: http://wiretowire.blogg.se/
Postat av: Marre

Fina bilder på bloggen :)

2009-01-16 @ 14:12:51
URL: http://marrwie.blogg.se/
Postat av: sofie

skitbra!!!! haha vart värsta tårögd. Lättrörd :)

2009-01-17 @ 13:31:06
URL: http://stencoolasoffan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test